Povezane vesti
Svedočenje protiv zvicerovog tajnog agenta šokiralo! Cetinjanin: Smestio me na zadnje sedište BMW-a, onda su me tukli
Mondo 16.03.2024
Cetinjanin Savo Lipovina ispričao je tužiteljki da mu je nekadašnji tajni agent Petar Lazović obećao novac ukoliko bude pričao ono što mu prethodno pripremi. Cetinjanin Savo Lipovina ispričao je tužiteljki da mu je nekadašnji tajni agent Petar… »
"Kad krenemo u pg viđećeš kakav si mangup" Cetinjanin tvrdi: Zvicerov prljavi policajac ga prebio, nudio 200.000€ da…
Kurir 16.03.2024
Cetinjanin Savo Lipovina tvrdi da ga je policajac Petar Lazović sa kolegama maltretirao i tukao, pa nudio 200.000 evra i preseljenje u Češku, ukoliko pristane da bude zaštićeni svedok protiv organizovane kriminalne grupe škaljarski klan. Tvrdi da mu… »
Vesti dana »

FDU u blokadi: Ptičica dojavljuje da se gase sve mreže u Beogradu
Moj Novi Sad pre 15 minutajoš 57 povezanih

BLOG UŽIVO Kolone građana još stižu na plato ispred Skupštine Srbije, hiljade čekaju da pređu Brankov most, pešaci idu i preko Gazele
Nova pre 15 minutajoš 102 povezane

Određeno zadržavanje muškarcu koji je u Žarkovu automobilo udario troje građana
Radio 021 pre 2 satajoš 32 povezane

Beograd preplavljen ljudima, na ulicama više stotina hiljada onih koji protestvuju
Nova ekonomija pre 1 satjoš 39 povezanih

Uživo ukrajinci zarobljeni u kotlu? "ostao je samo put smrti" Stižu zastrašujuće vesti sa fronta
Alo pre 1 satjoš 23 povezane