Povezane vesti
SZO pozvala Izrael da odustane od napada na Rafu
N1 Info 16.03.2024
Generalni direktor Svetske zdravstvene organizacije Tedros Adhanom Gebrejesus pozvao je danas Izrael da "u ime čovečanstva" odustane od napada na Rafu, na jugu pojasa Gaze. „Ozbiljno sam zabrinut zbog izveštaja o izraelskom planu za kopneni napad na… »
Insajder 16.03.2024
Generalni direktor Svetske zdravstvene organizacije Tedros Adhanom Gebrejesus pozvao je u subotu Izrael da "u ime čovečanstva" odustane od napada na Rafu, na jugu pojasa Gaze. 'Ozbiljno sam zabrinut zbog izveštaja o izraelskom planu za kopneni napad na… »
Beta 16.03.2024
Generalni direktor Svetske zdravstvene organizacije Tedros Adhanom Gebrejesus (Ghebreyesus) pozvao je danas Izrael da "u ime čovečanstva" odustane od napada na Rafu, na jugu pojasa Gaze. "Ozbiljno sam zabrinut zbog izveštaja o izraelskom planu za kopneni… »
Vesti dana »
Polemika poslanika o odredbi prema kojoj jedan birač može da podrži više lista
RTS pre 4 minutajoš 26 povezanih
Otkrivena prevara u Žitorađi i Prokuplju: Falsifikovali izveštaje i izbegli porez na dobit
Telegraf pre 39 minutajoš 24 povezane
Evo kada stiže novi talas pljuskova sa grmljavinom: Otkrivamo da li ponovo prete nepogode i obilne padavine
Telegraf pre 19 minutajoš 30 povezanih
"Svi su imali nastup, samo je Lavina imala koncert" Evropa oduševljena Srbijom, mreže gore od komentara
Kurir pre 34 minutajoš 54 povezane
Stigao revidirani predlog MOL-a! Ministarka energetike: "Nismo zadovoljni"
Blic pre 40 minutajoš 21 povezana