Повезане вести
СЗО позвала Израел да одустане од напада на Рафу
Н1 Инфо 16.03.2024
Генерални директор Светске здравствене организације Тедрос Адханом Гебрејесус позвао је данас Израел да "у име човечанства" одустане од напада на Рафу, на југу појаса Газе. „Озбиљно сам забринут због извештаја о израелском плану… »
Инсајдер 16.03.2024
Генерални директор Светске здравствене организације Тедрос Адханом Гебрејесус позвао је у суботу Израел да "у име човечанства" одустане од напада на Рафу, на југу појаса Газе. 'Озбиљно сам забринут због извештаја о израелском… »
Бета 16.03.2024
Генерални директор Светске здравствене организације Тедрос Адханом Гебрејесус (Гхебреиесус) позвао је данас Израел да "у име човечанства" одустане од напада на Рафу, на југу појаса Газе. "Озбиљно сам забринут због извештаја о… »
Вести дана »

Трамп стигао у своју другу званичну посету Великој Британији на позив свог пријатеља Краља
Данас пре 54 минутајош 2 повезане

Подигнута оптужница за убиство Чарлија Кирка: Тужилац ће тражити смртну казну (видео)
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

Огласио се ФСС после вести да је преминуо Дејан Миловановић: Оставио је дубок траг у дресу националних селекција
Данас пре 1 сатјош 1 повезана

Мацут са делегацијом Кине: Јачање партнерства кроз економске пројекте и политичку сарадњу
Данас пре 7 сатијош 1 повезана