Povezane vesti

SZO pozvala Izrael da odustane od napada na Rafu

N1 Info 16.03.2024
Generalni direktor Svetske zdravstvene organizacije Tedros Adhanom Gebrejesus pozvao je danas Izrael da "u ime čovečanstva" odustane od napada na Rafu, na jugu pojasa Gaze. „Ozbiljno sam zabrinut zbog izveštaja o izraelskom planu za kopneni napad na… »

Insajder 16.03.2024
Generalni direktor Svetske zdravstvene organizacije Tedros Adhanom Gebrejesus pozvao je u subotu Izrael da "u ime čovečanstva" odustane od napada na Rafu, na jugu pojasa Gaze. 'Ozbiljno sam zabrinut zbog izveštaja o izraelskom planu za kopneni napad na… »

Beta 16.03.2024
Generalni direktor Svetske zdravstvene organizacije Tedros Adhanom Gebrejesus (Ghebreyesus) pozvao je danas Izrael da "u ime čovečanstva" odustane od napada na Rafu, na jugu pojasa Gaze. "Ozbiljno sam zabrinut zbog izveštaja o izraelskom planu za… »

Novi magazin 16.03.2024
Generalni direktor Svetske zdravstvene organizacije Tedros Adhanom Gebrejesus (Ghebreyesus) pozvao je danas Izrael da "u ime čovečanstva" odustane od napada na Rafu, na jugu pojasa Gaze. "Ozbiljno sam zabrinut zbog izveštaja o izraelskom planu za… »

Vesti dana »