Povezane vesti
SZO pozvala Izrael da odustane od napada na Rafu
N1 Info 16.03.2024
Generalni direktor Svetske zdravstvene organizacije Tedros Adhanom Gebrejesus pozvao je danas Izrael da "u ime čovečanstva" odustane od napada na Rafu, na jugu pojasa Gaze. „Ozbiljno sam zabrinut zbog izveštaja o izraelskom planu za kopneni napad na… »
Insajder 16.03.2024
Generalni direktor Svetske zdravstvene organizacije Tedros Adhanom Gebrejesus pozvao je u subotu Izrael da "u ime čovečanstva" odustane od napada na Rafu, na jugu pojasa Gaze. 'Ozbiljno sam zabrinut zbog izveštaja o izraelskom planu za kopneni napad na… »
Beta 16.03.2024
Generalni direktor Svetske zdravstvene organizacije Tedros Adhanom Gebrejesus (Ghebreyesus) pozvao je danas Izrael da "u ime čovečanstva" odustane od napada na Rafu, na jugu pojasa Gaze. "Ozbiljno sam zabrinut zbog izveštaja o izraelskom planu za kopneni… »
Vesti dana »
(Foto) ovo je Nikola osumnjičen za jezivu nesreću u westu 65: Vozio sa 1,76 promila, stradala cela porodica!
Blic pre 42 minutajoš 41 povezana
Ai 4 life: Biotech Future Forum u Ložionici: Modelovanje života uz AI - Veštačka inteligencija u razvoju lekova
Blic pre 13 minutajoš 23 povezane
Vremenska prognoza za Srbiju 27. oktobra 2025: promenljivo oblačno sa kišom i hladnim jutrom
Naslovi.ai pre 2 satajoš 26 povezanih
Još jedna fabrika na jugu Srbije pred zatvaranjem: Blizu 300 radnika ostaće bez posla, oglasio se gradonačelnik Vranja
Euronews pre 2 minutajoš 17 povezanih
Sutra u Nišu protest studenata uoči godišnjice pada nadstrešnice novosadske Železničke stanice
Novi magazin pre 38 minutajoš 17 povezanih