Повезане вести
Лалатовић: Можда поднесем оставку
Спортски журнал 16.03.2024
Спартак је код куће поражен од ТСЦ-а 2:4. Ненад Лалатовић, шеф струке Спартака, поново није могао да буде задовољан: - Лоше смо играли у првом полувремену. Једна смо екипа на страни, друга код куће. Честитам мом тиму нам… »
Ненад Лалатовић пред одласком из Суботице: "Имам понуде из Супер лиге и иностранства"
Спортске.нет 16.03.2024
Тренер фудбалера Спартака из Суботице Ненад Лалатовић изјавио је након пораза од ТСЦ од 2:4 да размишља о својој будућности на клупи тим са самог севера земље. Тек једна победа у пролећном делу шампионата никако не задовољава… »
Лалатовић бесан после новог пораза: „Размишљам о оставци, имам понуде из Суперлиге и иностранства!“ (видео)
Хот спорт 16.03.2024
Тренеру Спартака посебно је засметало прво полувреме Спартак је вечерас у Суботици дочекао екипу ТСЦ-а у једном правом ‘војвођанском’ дербију, који нам је пружио апсолутно све. Славили су гости са 2:4 Шеф струке Спартака из… »
Можда поднесем оставку, имам понуде! Ненад Лалатовић је љут и не прашта играчима
Мондо 16.03.2024
Тренер Спартака из Суботице наговестио растанак са клубом после четири месеца. Тренер Спартака из Суботице наговестио растанак са клубом после четири месеца Спартак из Суботице доживео је пораз од ТСЦ-а на свом терену 2:4, а… »
Лалатовић најавио одлазак: Имам понуде из СЛС и иностранства
Дневник 16.03.2024
Тренер Спартака из Суботице Ненад Лалатовић био је разочаран игром и резултатом свог тима у мечу 26. кола Суперлиге Србије против ТСЦ-а (2:4). У војвођанском дербију, ТСЦ је имао 3:0 после првог полувремена, али се Лалатовић тим… »
Каква утакмица у Суботици: Шест голова, црвени картон – Читав плен иде у Бачку Тополу! (видео)
Хот спорт 16.03.2024
Изузетно занимљив меч на северу наше земље Спартак је вечерас у Суботици дочекао екипу ТСЦ-а у једном правом ‘војвођанском’ дербију, који нам је пружио апсолутно све. Славили су гости са 2:4, али ова победа је била све само не… »
Вести дана »
Годишњица бруталне ликвидације породице Зец: Одржана комеморација за Михајла, Марију и ћерку Александру
Блиц пре 9 сатијош 1 повезана
Сутра искључење струје у Београду Проверите да ли је и ваша улица на списку
Ало пре 4 сатијош 2 повезане
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 6 сатијош 1 повезана
Стотине књига оштећене у Лувру: Цурење воде погодило библиотеку египатских антиквитета
Курир пре 2 сатајош 1 повезана