Povezane vesti

Lalatović: Možda podnesem ostavku

Lalatović: Možda podnesem ostavku

Sportski žurnal 16.03.2024
Spartak je kod kuće poražen od TSC-a 2:4. Nenad Lalatović, šef struke Spartaka, ponovo nije mogao da bude zadovoljan: - Loše smo igrali u prvom poluvremenu. Jedna smo ekipa na strani, druga kod kuće. Čestitam mom timu nam prikazanom u nastavku… »
Nenad Lalatović pred odlaskom iz Subotice: "Imam ponude iz Super lige i inostranstva"

Nenad Lalatović pred odlaskom iz Subotice: "Imam ponude iz Super lige i inostranstva"

Sportske.net 16.03.2024
Trener fudbalera Spartaka iz Subotice Nenad Lalatović izjavio je nakon poraza od TSC od 2:4 da razmišlja o svojoj budućnosti na klupi tim sa samog severa zemlje. Tek jedna pobeda u prolećnom delu šampionata nikako ne zadovoljava apetite Subotičana… »
Lalatović besan posle novog poraza: „Razmišljam o ostavci, imam ponude iz Superlige i inostranstva!“ (video)

Lalatović besan posle novog poraza: „Razmišljam o ostavci, imam ponude iz Superlige i inostranstva!“ (video)

Hot sport 16.03.2024
Treneru Spartaka posebno je zasmetalo prvo poluvreme Spartak je večeras u Subotici dočekao ekipu TSC-a u jednom pravom ‘vojvođanskom’ derbiju, koji nam je pružio apsolutno sve. Slavili su gosti sa 2:4 Šef struke Spartaka iz Subotice, Nenad… »
Možda podnesem ostavku, imam ponude! Nenad Lalatović je ljut i ne prašta igračima

Možda podnesem ostavku, imam ponude! Nenad Lalatović je ljut i ne prašta igračima

Mondo 16.03.2024
Trener Spartaka iz Subotice nagovestio rastanak sa klubom posle četiri meseca. Trener Spartaka iz Subotice nagovestio rastanak sa klubom posle četiri meseca Spartak iz Subotice doživeo je poraz od TSC-a na svom terenu 2:4, a trener Nenad Lalatović… »
Lalatović najavio odlazak: Imam ponude iz SLS i inostranstva

Lalatović najavio odlazak: Imam ponude iz SLS i inostranstva

Dnevnik 16.03.2024
Trener Spartaka iz Subotice Nenad Lalatović bio je razočaran igrom i rezultatom svog tima u meču 26. kola Superlige Srbije protiv TSC-a (2:4). U vojvođanskom derbiju, TSC je imao 3:0 posle prvog poluvremena, ali se Lalatović tim vratio sa dva brza… »
Kakva utakmica u Subotici: Šest golova, crveni karton – Čitav plen ide u Bačku Topolu! (video)

Kakva utakmica u Subotici: Šest golova, crveni karton – Čitav plen ide u Bačku Topolu! (video)

Hot sport 16.03.2024
Izuzetno zanimljiv meč na severu naše zemlje Spartak je večeras u Subotici dočekao ekipu TSC-a u jednom pravom ‘vojvođanskom’ derbiju, koji nam je pružio apsolutno sve. Slavili su gosti sa 2:4, ali ova pobeda je bila sve samo ne lagana. Nakon… »

Vesti dana »