Povezane vesti
Tako dobijaš skandal i nezadovoljstvo! Milan Marić podržao Nenada Jezdića
Mondo 16.03.2024
Milan Marić podržao je kolegu koji je kritikovao pojedince u publici zbog korišćenja mobilnog telefona tokom predstave. Milan Marić podržao je kolegu koji je kritikovao pojedince u publici zbog korišćenja mobilnog telefona tokom predstave. Nenad Jezdić… »
Oglasila se glumica nakon Jezdića, otkrila šta je doživela u pozorištu: "Počela da plačem, a publika..."
Telegraf 16.03.2024
"Na sceni imam čeličnu koncentraciju. Retko mi se desi da me nešto poremeti i da ne mogu da nastavim predstavu", počela je ona. Glumac Nenad Jezdić, pre nekoliko noći, tačnije 14. marta, prekinuo je izvođenje predstave u Zvezdara teatru zbog nepoštovanja… »
Nenad Jezdić je bio prinuđen da se sa scene obrati gospođi u publici!
Svet plus 16.03.2024
Glumac Nenad Jezdić je bio prinuđen da se sa scene u "Zvezdara teatru" tokom izvođenja monodrame "Knjiga o Milutinu" obrati gospođi u publici! Pazite sad, koliki je naš zaborav kada mi dođemo u pozorište i telefoniramo pola sata bez prestanka... Tokom… »
Vesti dana »

EP: Mir u Ukrajini ne može da se postigne bez učešća njenog rukovodstva i podrške naroda
Nedeljnik pre 16 minutajoš 45 povezanih

Veteran Goran Mijailović pušten na slobodu: “Policajac mi je stao nogom na glavu”
Serbian News Media pre 1 satjoš 19 povezanih

Srbija pomaže Crnoj Gori u gašenju požara: Poslat helikopter Kamov
N1 Info pre 1 satjoš 68 povezanih

Evo u koja dva grada u Srbiji je pakleno! Izmereno čak 39 stepeni, dok je na Kopaoniku drugo godišnje doba, tamo je 24!
Dnevnik pre 2 satajoš 63 povezane