Povezane vesti
Makron: Spreman sam da razgovaram sa Putinom
Vesti online 16.03.2024
Francuski predsednik Emanuel Makron izjavio je da je spreman da razgovara sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom o predlozima za deeskalaciju sukoba u Ukrajini. – Javiću se ako Putin pozove. To je moja odgovornost i saslušaću njegove predloge… »
Makron: Spreman sam da razgovaram sa Putinom o deeskalaciji krize
RTV 16.03.2024
MOSKVA - Francuski predsednik Emanuel Makron izjavio je danas da je spreman da sa ruskim kolegom Vladimirom Putinom razgovara kako doći do deeskalacije ukrajinske krize. "Ja ću se javiti ako Putin pozove. Jer osećam da je to moja dužnost. I slušaću… »
Makron spreman za razgovor: Javiću se ako Putin pozove, saslušaću njegove predloge
Kurir 16.03.2024
Francuski predsednik Emanuel Makron izjavio je da je spreman da razgovara sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom o predlozima za deeskalaciju sukoba u Ukrajini. - Javiću se ako Putin pozove. To je moja odgovornost i saslušaću njegove predloge -… »
Makron popustio: Spreman sam da razgovaram sa Putinom o rešenju sukoba u Ukrajini
Pravda 16.03.2024
Francuska nije spremna da preduzme ofanzivne inicijative protiv Rusije, uprkos želji Pariza da Kijevu obezbedi jaku poziciju u pregovorima za okončanje sukoba, rekao je francuski lider. Francuski predsednik Emanuel Makron izjavio je da je spreman da… »
Vesti dana »
„Slavicu u maricu“: Studenti u Nišu ometali izlaganje ministarke Đukić Dejanović
Vreme pre 1 satjoš 26 povezanih
Od 1. Januara gradski prevoz potpuno besplatan za sve Gradonačelnik Šapić najavio: Nema plaćanja karata, nema ni mesečnih
Kurir pre 46 minutajoš 20 povezanih
Forbs: Kinezi upozoravali Infrastrukturu železnice da su stanice nebezbedne i da ih treba proveriti
Beta pre 2 satajoš 6 povezanih
Ubistvo ruskog generala u Moskvi: Priveden osumnjičeni Uzbekistanac
BBC News pre 1 satjoš 15 povezanih