Povezane vesti
Makron: Spreman sam da razgovaram sa Putinom
Vesti online 16.03.2024
Francuski predsednik Emanuel Makron izjavio je da je spreman da razgovara sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom o predlozima za deeskalaciju sukoba u Ukrajini. – Javiću se ako Putin pozove. To je moja odgovornost i saslušaću njegove predloge… »
Makron: Spreman sam da razgovaram sa Putinom o deeskalaciji krize
RTV 16.03.2024
MOSKVA - Francuski predsednik Emanuel Makron izjavio je danas da je spreman da sa ruskim kolegom Vladimirom Putinom razgovara kako doći do deeskalacije ukrajinske krize. "Ja ću se javiti ako Putin pozove. Jer osećam da je to moja dužnost. I slušaću… »
Makron spreman za razgovor: Javiću se ako Putin pozove, saslušaću njegove predloge
Kurir 16.03.2024
Francuski predsednik Emanuel Makron izjavio je da je spreman da razgovara sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom o predlozima za deeskalaciju sukoba u Ukrajini. - Javiću se ako Putin pozove. To je moja odgovornost i saslušaću njegove predloge -… »
Makron popustio: Spreman sam da razgovaram sa Putinom o rešenju sukoba u Ukrajini
Pravda 16.03.2024
Francuska nije spremna da preduzme ofanzivne inicijative protiv Rusije, uprkos želji Pariza da Kijevu obezbedi jaku poziciju u pregovorima za okončanje sukoba, rekao je francuski lider. Francuski predsednik Emanuel Makron izjavio je da je spreman da… »
Vesti dana »
Jakin na pitanje B92.sport: "Srbija je dobra, ali je imala puno sreće"
B92 pre 3 satajoš 5 povezanih
Otkaz direktoru PJ „Tehnika i tehnologije“: Prekinut program na RT Vojvodina 12 minuta
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
(Video) Deca su plakala, bojala se da brod ne potone! Jezive scene sa katamarana koji se zabio u hrid kod Zadra
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
"Dali ste mi eksta motivaciju": Željko Obradović se obratio nakon poraza Partizana u Evroligi!
Večernje novosti pre 3 satajoš 2 povezane