Povezane vesti
Pre dva meseca je ušla u voz, pa nestala bez traga: I dalje traje potraga za studentkinjom, porodica uputila srceparajući…
Kurir 17.03.2024
Policija u Engleskoj i dalje traga za Eni Driden (20), studentkinjom koja je nestala pre dva meseca, a još uvek nema informacija o tome gde se ona nalazi uprkos masovnoj potrazi u planinama. Ona je 4. januara ušla u voz u Midlsburgu u Severnom… »
Eni (20) ušla u voz pre 2 meseca, pa nestala bez traga: Policija sumnja na najgore, oglasila se i porodica
Telegraf 17.03.2024
Istragu je prvo pokrenula policija iz Klivlenda, ali je prebačena policiji Severnog Jorkšira nakon što su se pojavili video snimci nadzorne kamere na kojima se vidi Eni kako izlazi iz voza u Batersbiju. Policija u Engleskoj i dalje traga za Eni Driden… »
Vesti dana »
"Ono što mi je rekao vatrogasac me izbezumilo!": Svi dele snimak Džoa Rogana iz jula - ovo je bio znak da se sprema katastrofa u Los anđelesu?! (video)
Blic pre 1 satjoš 62 povezane
Sa 19 stepeni temperatura pada na nulu! Nakon prolećnog vremena stiže sneg, od večeras drastično zahlađenje
Mondo pre 3 satajoš 24 povezane
PIO Fond pozvao penzionere da se prijave za besplatnu rehabilitaciju
Biznis.rs pre 49 minutajoš 19 povezanih
Novak će mi biti tener, ako se ne povučem pre njega: Deset godina mlađi Nemac već dogovorio saradnju sa Đokovićem!? (video)
Hot sport pre 1 satjoš 12 povezanih
Studentske zahteve podržalo oko 4.000 univerzitetskih profesora i saradnika
NIN pre 1 satjoš 10 povezanih