Povezane vesti
"Novinare u Beču je više interesovao moj odnos sa Putinom nego evropski put BiH" Dodik otkrio šta je rekao medijima u…
Kurir 17.03.2024
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da je austrijske novinare koji su pratili panel diskusiju na Diplomatskoj akademiji u Beču više interesovao njegov prijateljski odnos sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom nego evropski… »
Dodik: Kada se završi rat, svi će trčati kod Putina
Vesti online 17.03.2024
Kada se završi rat u Ukrajini neću moći da dođem na red da se vidim sa predsednikom Putinom od Evropljana koji će tada želeti da se susretnu sa njim u Kremlju. – Ovo je bio moj odgovor austrijskim novinarima koji su pratili panel diskusiju na… »
Austrijski novinari pitali Dodika za Putina: On im brutalno odgovorio
Večernje novosti 17.03.2024
PREDSEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik otkrio je šta su ga pitali austrijski novinari na panel diskusiji na Diplomatskoj akademiji u Beču, kao i koji je odgovor dao. SRNA - Kada završi rat u Ukrajini neću moći doći na red da se vidim s… »
Vesti dana »
Radovan Markov, jedan od osnivača Novosadskog univerziteta, sačekao rektora kada je izlazio iz zgrade i poručio mu da je „osramotio Univerzitet“
Danas pre 1 satjoš 16 povezanih
Sudija o presudi Blažićima: “Izrečena kazna nije pravična, niti adekvatna, niti srazmerna zločinu; ali je ovakva kazna jedino moguća”
Insajder pre 3 minutajoš 105 povezanih
Svi plenumi blokiranih fakulteta u Beogradu demantovali da su njihovi zahtevi ispunjeni
Blic pre 39 minutajoš 57 povezanih
Vlada nastavlja objavljivanje dokumenata o nadstrešnici, do 16 sati više od 60
Sputnik pre 1 satjoš 55 povezanih
Mijailović: Poslednja osoba koja treba da brani Vujoševića od mene je čovek koji mu je godinama uništavao život i Partizan
Nova pre 3 satajoš 31 povezana