Повезане вести
Политичар напаствовао дете на њиви Ужас код код Слатине, девојчица пријавила напад, ухапшен очев друг
Дневник 17.03.2024
"Мама, татин друг ме је силовао на њиви", овим речима је девојчица (14) из округа Слатине открила мајци хорор који је преживела пре неколико дана, када ју је напаствовао локални политичар (33), са чијом ћерком жртва иде и у… »
"Мама, кренули смо по роштиљ и татин друг ме силовао на њиви": Детаљи ужаса код Слатине, ухапшен политичар
Телеграф 17.03.2024
"Завршићеш као жртве Ђорђа Динче ако писнеш", рекао је наводно осумњичени, алудирајући на две девојчице које су убијене. "Мама, татин друг ме је силовао на њиви", овим речима је девојчица (14) из округа Слатине открила мајци… »
Политичар силовао девојчицу (14), детету претио смрћу: Ужас код Слатине
Телеграф 17.03.2024
Румунски политичар налази се у притвору. Мушкарац (33) из Румуније, који је планирао да заседне у фотељу председника једне општине у округу Слатине, завршио је иза решетака због сумње да је силовао 14-годишњу девојчицу, ћерку… »
Вести дана »
Ниш под водом! Киша претворила улице у реке и језера, а неће стати до суботе: Ево када се очекује прави потоп (фото/видео)
Блиц пре 57 минутајош 1 повезана
Почиње суђење за трагедију у дискотеци у Кочанима: Међу оптуженима за страдање 63 особе - власник објекта, градоначелник, неколико министара...
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Чека се Трампов потпис: И Сенат САД усвојио закон о објављивању Епстајнових досијеа
Курир пре 3 сатајош 4 повезане