Povezane vesti
Mali: Ne znam da li ću biti premijer, bitniji su mi rad i rezultati
NIN 17.03.2024
Ministar finansija u tehničkom mandatu Siniša Mali rekao je u intervjuu Kuriru da ne smatra da se dugo čeka na formiranje vlade jer je bitnije da ona bude sastavljena od ljudi koji će dati svoj maksimum, koji će biti sposobni da donose važne odluke… »
Novi magazin 17.03.2024
Ministar finansija u tehničkom mandatu Siniša Mali rekao je u intervjuu Kuriru da ne smatra da se dugo čeka na formiranje vlade jer je bitnije da ona bude sastavljena od ljudi koji će dati svoj maksimum, koji će biti sposobni da donose važne odluke… »
Danas 17.03.2024
Vesti dana »

Napadnut predsednik opštine Medijana! Udaren u glavu, policija savladala nasilnika, gradonačelnik osudio napad: Nasilje ne sme imati mesto U Nišu (video)
Kurir pre 49 minutajoš 16 povezanih

Dokument dokazao da je Vučić ubrzavao radove na rekonstrukciji pruge i Železničke stanice u Novom Sadu
Serbian News Media pre 1 satjoš 11 povezanih

Navijač PSŽ-a sa ogromnom zastavom prošao kroz Interove pristalice, Italijani ga žestoko izvređali
Telegraf pre 2 satajoš 32 povezane

Studentski protest u Šapcu počeo odavanjem pošte, glavni program od 16 časova
N1 Info pre 48 minutajoš 21 povezana

Kandidatkinja SNS izgubila na izborima za predsednika Matice slovačke
N1 Info pre 48 minutajoš 11 povezanih