Povezane vesti
Mali: Ne znam da li ću biti premijer, bitniji su mi rad i rezultati
NIN 17.03.2024
Ministar finansija u tehničkom mandatu Siniša Mali rekao je u intervjuu Kuriru da ne smatra da se dugo čeka na formiranje vlade jer je bitnije da ona bude sastavljena od ljudi koji će dati svoj maksimum, koji će biti sposobni da donose važne odluke… »
Danas 17.03.2024
Ministar finansija u tehničkom mandatu Siniša Mali rekao je u intervjuu Kuriru da ne smatra da se dugo čeka na formiranje vlade jer je bitnije da ona bude sastavljena od ljudi koji će dati svoj maksimum, koji će biti sposobni da donose važne odluke… »
Novi magazin 17.03.2024
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Blokade fakulteta i Rektorata 24 sata dnevno: Studenti podeljeni u dve smene, ne odustaju od svojih zahteva
Nova pre 22 minutajoš 40 povezanih
Ako vas je obradovalo Vučićevo povećanje penzija, Danica Popović ima zabrinjavajuće upozorenje
Nova pre 1 satjoš 26 povezanih
Javni čas "za odbranu dostojanstva Jovine gimnazije u Novom Sadu": "Izvinjenje uputiti na pravu adresu" (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 23 povezane
Vladimir Terzić: Ministarstvo pravde reaguje samo na pritisak, umesto da bude u partnerskim odnosima sa advokatskim komorama
Nova pre 2 satajoš 20 povezanih