Povezane vesti
Teolog Milićević o prestanku rada na Bogoslovskom fakultetu: Neću odustati od slobodne i odgovorne rasprave
N1 Info 17.03.2024
Na moje stavove nije se reagovalo argumentima već autoritetom, ali bez slobodne i odgovorne rasprave nema napretka u celom društvu i ja od nje neću odustati, rekao je teolog i sveštenik, docent Vukašin Milićević, koji je ostao bez mesta naučnika i… »
Teolog Milićević o prestanku rada na Bogoslovskom fakultetu: Neću odustati od slobodne i odgovorne rasprave
Novi magazin 17.03.2024
Na moje stavove nije se reagovalo argumentima već autoritetom, ali bez slobodne i odgovorne rasprave nema napretka u celom društvu i ja od nje neću odustati, rekao je teolog i sveštenik, docent Vukašin Milićević, koji je ostao bez mesta naučnika i… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 21 minutajoš 78 povezanih

Sve je spremno za punoletstvo ćerke Saše Matića: Nije se štedelo, ulaz kao za holivudske zvezde (Foto, Video)
Mondo pre 26 minutajoš 26 povezanih

Vlada Srbije odlučila da minimalnu cenu rada poveća za 10%! Od 1.januara minimalna zarada iznosi 64.554 dinara
Plus online pre 2 satajoš 41 povezana

Oglasila se Zvezda nakon sramnog napada na Nikolu Kalinića, uvrede nazvala „pokušajem diskreditacije“
Nova pre 2 satajoš 15 povezanih

Pronađeno oružje kojim je ubijen Čarli Kirk, za ubicom se i dalje traga
N1 Info pre 2 satajoš 18 povezanih