Povezane vesti

Siner "prekopirao" Đokovića: Uradio je isto što i Novak, ali je nešto ipak zaboravio...

Siner "prekopirao" Đokovića: Uradio je isto što i Novak, ali je nešto ipak zaboravio...

Telegraf 17.03.2024
Italijana često porede sa Novakom... Španski teniser Karlos Alkaraz plasirao se u finale Mastersa u Indijan Velsu pošto je u u polufinalnom duelu savladao Janika Sinera sa 2:1. Sam meč prekinut je na početku zbog kiše koja je padala, a upravo tada… »
Siner kuka posle prvog poraza ove godine: Italijan otkrio kakve je sve probleme imao - povredio sam lakat, koleno mi je…

Siner kuka posle prvog poraza ove godine: Italijan otkrio kakve je sve probleme imao - povredio sam lakat, koleno mi je…

Kurir 17.03.2024
Najbolji španski teniser Karlos Alkaraz plasirao se u finale Mastersa u Indijan Velsu, pošto je u polufinalu nakon sjajnog preokreta savladao mladog Italijana Janika Sinera rezultatom 1:6, 6:3, 6:2. Sjajnom Italijanu je ovo prvi poraz u 2024. godini… »
Ludilooo! Poen o kom će se dugo pričati! Siner i Alkaraz izazvali delirijum na stadionu: Šta je čovek uspeo da vrati -…

Ludilooo! Poen o kom će se dugo pričati! Siner i Alkaraz izazvali delirijum na stadionu: Šta je čovek uspeo da vrati -…

Kurir 17.03.2024
Janik Siner i Karlos Alkaraz ljubiteljima tenisa priredili su pravi spektakl... Karlos Alkaraz izborio je plasman u finale Indijan Velsa, pošto je nakon preokreta uspeo da savlada mladog Italijana Janika Sinera sa 1:6, 6:3, 6:1. Publika je uživala u… »

Vesti dana »