Povezane vesti

"Vidi me, kao ker sam" Anđela na kolenima molila Bojanu za oproštaj, obesila se devojci o nogu, Pavlovićeva doživela pomračenje…

"Vidi me, kao ker sam" Anđela na kolenima molila Bojanu za oproštaj, obesila se devojci o nogu, Pavlovićeva doživela pomračenje…

Kurir 17.03.2024
Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo nastavile su svoju svađu koja je otpočela provokacijama Slađe Lazić oko tanjira koji joj je Anđela dala. -+ Ne radi se o tanjiru, ti bolesnica, sa onom bolesnicom praviš me debilom - rekla je Bojana. - Bojana - vikala… »
"Vidi me, kao ker sam": Anđela Šparavalo na kolenima molila Bojanu za oproštaj, Pavlovićeva doživela pomračenje: "Tvoji te…

"Vidi me, kao ker sam": Anđela Šparavalo na kolenima molila Bojanu za oproštaj, Pavlovićeva doživela pomračenje: "Tvoji te…

Blic 17.03.2024
Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović današnji dan započele su novom u nizu svađa. Ovo puta razlog sukoba bila je Slađa Lazić budući da je Bojana zamerila Anđeli što je imala kontakt sa cimerkom. Mnogi su mišljenja da je svađa prešla sve granice, budući da… »

Vesti dana »