Povezane vesti
Profesor Vuletić: U toku je medijska priprema za ubistvo Vučića, to su isto uradili i Đinđiću!
Kurir 17.03.2024
Profesor Vladimir Vuletić, gostujući na TV Prva, komentarisao je izjavu NVO aktivistkinje Aide Ćorović koja je nedavno rekla da će "Vučić biti mrtav kad padne sa vlasti, a da će ga ubiti mafijaši sa kojima su radili": - Meni se čini da tu… »
Profesor: U toku je medijska priprema za ubistvo Vučića, to su isto uradili i Đinđiću
Politika 17.03.2024
Profesor Vladimir Vuletić komentarisao je izjavu Đilasove podržavateljke, Aide Ćorović, koja je izjavila da će „Vučić biti mrtav kad padne sa vlasti, a da će ga ubiti mafijaši sa kojima su radili”. „Meni se čini da tu postoji jedan mnogo… »
Vesti dana »
Pevačica umalo žrtva tragedije u Novom Sadu: "Ne umem da objasnim zašto sam se vratila"
Telegraf pre 31 minutajoš 66 povezanih
Bivši konsultant za rekonstrukciju Železničke: Vesić ne govori istinu, radilo se na nadstrešnici
Radio 021 pre 1 satjoš 49 povezanih
"Došla sam da se izvinim, ne mogu da pevam...": Barbara izašla na binu, pa prekinula nastup zbog tragedije u Novom Sadu
Mondo pre 56 minutajoš 20 povezanih
Iranski vrhovni lider zapretio Izraelu i SAD razornim odgovorom zbog napada na Iran
N1 Info pre 37 minutajoš 18 povezanih