Povezane vesti
Da li će se Kejt Midlton povući? Ako uradi što i Megan Markl, ostvariće se najgora noćna mora Britanaca
Mondo 17.03.2024
Otkako se Kejt Midlton povukla iz javnosti nakon operacije u januaru, sve su glasnije teroje zavere a najnovija je da je princezi dosta svega! Otkako se Kejt Midlton povukla iz javnosti nakon operacije u januaru, sve su glasnije teroje zavere a najnovija… »
Dok ceo svet bruji o njima, Vilijam i Kejt očajni: Od silnih teorija zavere jedna ih najviše boli, a evo šta planiraju
Kurir 17.03.2024
Britanski mediji prenose da su princ Vilijam i princeza Kejt Midlton potreseni i skrhani zbog silnih nagađanja o njihovom braku na društvenim mrežama, te da bi zato mogli javno da se oglase o njenom zdravstvenom stanju, ali tek sledećeg meseca. Kejt se… »
Zna se kad će kejt Midlton ponovo biti viđena u javnosti: Objaviće novu fotografiju usred histerije i uskoro će sve biti jasno…
Kurir 17.03.2024
Kejt Midlton, kako piše "Daily Mail", najverovatnije će da "odgovori javnosti" povodom misterije oko njenog zdravlja na predstojećem javnom angažmanu sledećeg meseca, rekli su njeni bliski prijatelji. Princeza od Velsa se retko pojavljivala u javnosti… »
Vesti dana »
Veliki vremenski preokret nas čeka posle ovog datuma: Čubrilo otkriva do kada će trajati Miholjsko leto
Mondo pre 6 satijoš 36 povezanih
Kreni-Promeni: Tužilaštvu rok od 48 sati da reaguje u slučaju napada na Tatjanu Mićić
Radio 021 pre 2 satajoš 30 povezanih
Đoković posle 11 godina opet pobeđuje u Pekingu: Drago mi je da sam se vratio na moje srećno mesto
Dnevnik pre 45 minutajoš 48 povezanih
Već smo promenili mnogo toga: Uoči duela sa Efesom Navara ne napušta optimizam
Euronews pre 3 satajoš 24 povezane