Povezane vesti
Sudar dva automobila i autobusa u Čukarici: Stvara se gužva
Telegraf 17.03.2024
Za sada nije poznato kako je došlo do ove saobraćajne nezgode. Sudar autobusa i dva putničkog vozila dogodio se danas u Ulici Ratka Mitrovića u Beogradu, potvrđeno je Telegrafu. Kako se vidi na snimku koji je objavila stranica moj_beo_grad_, prednji… »
"Presekao je sve veze... Pa gde završi" Fenomenalna scena na Savi u Beogradu, pogledajte čime plove niz reku (video)
Kurir 17.03.2024
Neverovatna scena sa Save u Beogradu ostavila je građane prestonice u neverici. Umesto na gliseru, brodu ili čamcu, tri osobe odlučile su da se rekom provozaju na kući! View this post on Instagram A post shared by MOJ - BEOGRAD (@moj_beo_grad_) Kako… »
Kuća plovi Savom, a oni se voze i uživaju u pogledu na reku: Neverovatna scena zbunila Beograđane
Telegraf 17.03.2024
Kućica koja je očigledno namenjena da bude splav, pluta rekom kod Savskog mosta. Neverovatna scena sa Save u Beogradu ostavila je građane prestonice u šoku. Umesto na gliseru, brodu ili čamcu, tri osobe odlučile se da se rekom provozaju na kući… »
Prve fotografije sa mesta sudara autobusa i dva automobila na Čukarici: Kolaps u oba smera
Telegraf 17.03.2024
Saobraćaj je tek sada polako krenuo, ali je i dalje prilično usporen. Velika saobraćajna gužva formirala se na Ceraku, a nakon sudara autobusa i dva putnička vozila koje se dogodilo oko 15 časova u Ulici Ratka Mitrovića u Beogradu. Stvorio se… »
Karambol u Beogradu, sudarili se autobus i putničko vozilo: Prednji deo automobila potpuno smrksan, putnici u šoku gledaju…
Kurir 17.03.2024
BEOGRAD - Danas je u Beogradu došlo do sudara autobusa i putničkog vozila. Na Instagram stranici "moj_beo_grad_" objavljen je snimak na kom se vidi prednji deo automobila koji je potpuno smrskan, a putnici stoje ispred autobusa. View this post on… »
Vesti dana »
Šef američke kompanije za zdravstveno osiguranje ubijen s leđa nasred Menhetna
Beta pre 1 satjoš 5 povezanih
Marin Le Pen srušila vladu Francuske: Oštrom porukom udarila na sujetu Makronu: Neće mu biti dobro kad ovo čuje
Blic pre 3 satajoš 3 povezane