Povezane vesti
Imala sam 25 godina, uzeli su nam pasoše! Karleuša završila u Gadafijevom šatoru: Rekli su nam da pričamo na srpskom
Mondo 17.03.2024
Olja Karleuša prisetila se trenutka kada je s kolegama posetila pokojnog Muamera el Gadafija. Olja Karleuša prisetila se trenutka kada je s kolegama posetila pokojnog Muamera el Gadafija. Neke od naših najvećih zvezda estradne scene imale su priliku da… »
"Odveli su nas U šator, uzeli nam pasoše": Olja Karleuša otkrila kako je izgledao susret sa Gadafijem: "Imala sam 25 godina…
Blic 17.03.2024
Pevačica Olja Karleuša 2006. godine susrela se sa državnikom Muamerom el Gadafijem koji je tada u Libiji ugostio srpsku delegaciju. Olja je sada otkrila kako je izgledao taj susret, te priznala da nije u potpunosti bila svesna trenutka, budući da je bila… »
"Imala sam 25 godina, nisam bila svesna..." Olja Karleuša otkrila sve o susretu sa Gadafijem: Odveli su nas u šator...
Kurir 17.03.2024
Pevačica Olja Karleuša imala je čast da te 2006. bude članica srpske delegacije koju je u Libiji ugostio čuveni državnik Muamer el Gadafi, o čemu je sada progovorila. Olja je tada bila veoma mlada, te kaže da nije ni bila u potpunosti svesna šta se… »
Vesti dana »

"Dosta čekanja, imaš 10 dana": Tramp zapretio Putinu, poslao mu ultimatum
Mondo pre 2 satajoš 47 povezanih

Da li je sporazum sa amerikom ekonomska prisila Trampa? Rabrenović u "Usijanju": Evropska unija je ispustila priliku za ustavom, drugi utiču na njene odluke!
Kurir pre 1 satjoš 33 povezane

"Ustao sam, oborio ga, oduzeo mu telefon i držao mu ruke do sletanja": Oglasio se Srbin heroj iz aviona
Mondo pre 3 satajoš 28 povezanih

Prva Bozankaya na ulicama od sutra - Isporuka svih 25 do marta 2026, u planu uvođenje linije 8 od Trošarine do Slavije (FOTO)
Ekapija pre 4 satijoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i upozorenjima na nevreme
Naslovi.ai pre 2 satajoš 58 povezanih