Повезане вести
С лажног профила сам се дописивала с мојим мушкарцем и пила бенседине! Наша певачица све записала и уручила му фасциклу
Мондо 17.03.2024
Катарина Каја Остојић открила је на које начине је проверавала своје мушкарце. Катарина Каја Остојић открила је на које начине је проверавала своје мушкарце. Лепа и згодна певачица Катарина Каја Остојић већ дуже време је без… »
"Писала сам му са лажног профила и пила бенседине" Каја Остојић ухватила дечка у превари, а онда је уследило ово
Блиц 17.03.2024
Певачица Каја Остојић ретко у јавности говори о свом приватном животу, а сада је направила преседан. Јавности је познато да је Каја први пут у брак ступила са свега 19 година, а певачица је сада открила да се у овим годинама не… »
Шок признање каје Остојић: Дописивала сам се преко лажног профила с мојим мушкарцем и пила бенседине, а онда...
Курир 17.03.2024
Катарина Каја Остојић већ дуже време је без емотивног партнера, а њена ћерка Николина је одрасла, те сада слободно време усмерава искључиво на себе. Певачица ће и први пут отпутовати сама, а током одмора од недељу дана… »
Вести дана »
Фон дер Лајен и Кошта после састанка с Вучићем: Желимо да видимо демократску Србију у ЕУ
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Снимак упада Американаца на танкер код Венецуеле: Хеликоптер надлетао брод, а онда су се командоси спустили конопцима! (видео)
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Зеленски одбацио алузије да рат користи као изговор да остане на власти
Данас пре 8 сатијош 1 повезана
Шкаљарци рањени у пуцњави у Никшићу. Све врви од полиције: Град потпуно блокиран
Блиц пре 2 сатајош 2 повезане