Povezane vesti
Rusija želi da ojača odbranu od ukrajinskih dronova na Crnom moru
Radio sto plus 17.03.2024
Šojgu, koji je posetio ruske snage, zatražio je “nabavku dodatnog oružja i mitraljeza velikog kalibra da bi se porazili neprijateljski dronovi”, saopštilo je tamošnje Ministarstvo odbrane. “Obuka mora da se obavlja svaki dan, posebno za… »
Trenutak kad su Rusi oborili ukrajinski helikopter Nije imao nikakve šanse protiv PVO sistema (foto/VIDEO)
Alo 17.03.2024
Dron je stigao iz pravca Detelinskog mosta. Ruska PVO oborila je helikopter Mi-8 Vazduhoplovnih snaga Ukrajine, koji je leteo u pravcu sela Kozinki, prema belgorodskom regionu, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije. Kako je saopštilo Ministarstvo… »
Ovo oružje je noćna mora Kijeva Rusi oborili ukrajinski helikopter Mi-8, nestao u plamenu (video)
Alo 17.03.2024
Ruska PVO oborila je helikopter Mi-8 Vazduhoplovnih snaga Ukrajine, koji je leteo u pravcu sela Kozinki, prema belgorodskom regionu, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije. "17. marta, u rejonu naselja Lukašovka, Sumska oblast, posade MANPADS-a Verba… »
Šojgu naredio da se na brodove Crnomorske flote ugradi dodatno naoružanje
IndeksOnline 17.03.2024
MOSKVA – Ruski ministar odbrane Sergej Šojgu je tokom inspekcije ruskih snaga stacioniranih u Južnom vojnom okrugu naredio da se na ratne brodove Crnomorske flote ugradi dodatno naoružanje za odbranu od napada neprijateljskih bespilotnih letelica… »
Šojgu dao nalog vojsci: Povećati broj naoružanja na brodovima za uništavanje dronova
Sputnik 17.03.2024
Ministar odbrane Rusije Sergej Šojgu posetio je snage Južnog vojnog okruga i komandu Crnomorske flote, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije. Šojgu je istakao da su neophodni stalni treninzi za odbijanje terorističkih napada neprijatelja, kao i za… »
Vesti dana »
"Nekoliko minuta pre zločina naručio je pivo": Suprug Cetinjanke Tanje izbegao je masakr samo pukom srećom: "Sedeo je sa ljudima koji su ubijeni..."
Blic pre 31 minutajoš 18 povezanih
Slobodna Dalmacija: Vučiću dogorelo do noktiju, pa se bavi i najbrutalnijim podvalama
Danas pre 31 minutajoš 3 povezane
BLOG UŽIVO Vozač BMW-a se zaleteo vozilom na okupljene u Novom Sadu, pa bežao od građana. Srbija stala na 29 minuta
Nova pre 20 minutajoš 13 povezanih
Poskupljuju dizel i benzin! "Blic Biznis" saznaje: Ovo su nove cene goriva
Blic pre 1 satjoš 15 povezanih