Povezane vesti
Đurđević: Druga polovina marta biće toplija od prve
Top press 17.03.2024
Klimatolog Vladimir Đurđević izjavio je danas da je mart ove godine topliji za oko tri stepena Celzijusa u odnosu na prosečne martovske temperature, kao i da će druga polovina marta biti toplija od prve koja je iza nas. Đurđević je u razgovoru za… »
Đurđević: Druga polovina marta biće toplija od prve
IndeksOnline 17.03.2024
BEOGRAD – Klimatolog Vladimir Đurđević izjavio je danas da je mart ove godine topliji za oko tri stepena Celzijusa u odnosu na prosečne martovske temperature, kao i da će druga polovina marta biti toplija od prve koja je iza nas. Đurđević je u… »
Vesti dana »
Danas je Dan borbe protiv nasilja nad ženama, muškarci poručuju: "Nisi manje muškarac ako si nenasilan!"
Moj Novi Sad pre 51 minutajoš 31 povezana
uživo Nastavljena sednica: Napeto u Skupštini Srbije, došlo i do fizičkog obračuna, prisutno obezbeđenje
Euronews pre 9 minutajoš 130 povezanih
OTKRIVAMO Iskaz pretučenog Ilije Kostića (74): „Nakon šamara mi je rekao da ustanem, pa me kolenom udario u testise“
Nova pre 1 satjoš 24 povezane
Tragedija u crvenom moru, i dalje se traga za 17 osoba: Otkriveno čiji turisti su bili na brodu koji je potonuo kod obala Egipta
Kurir pre 27 minutajoš 14 povezanih
Prosvetni sindikati: Od sledeće nedelje sve školske uprave u Srbiji u cirkularnom štrajku
Beta pre 1 satjoš 23 povezane