Povezane vesti
"Ne dajem Fejsbuku da koristi moje fotografije": Statusi koji se i dalje dele, a ne vrede ništa
Moj Novi Sad 17.03.2024
"Ne dajem Fejsbuku ili bilo kojoj kompaniji koja je povezana sa Fejsbukom dozvolu da koriste moje prošle i buduće fotografije, informacije, poruke. Ovim putem obaveštavam Fejsbuk da je strogo zabranjeno objavljivanje, kopiranje, distribuiranje ili… »
„Ne dajem Fejsbuku da koristi moje fotografije“: Statusi koji ne znače – ništa
N1 Info 17.03.2024
"Ne dajem Fejsbuku ili bilo kojoj kompaniji koja je povezana sa Fejsbukom dozvolu da koriste moje prošle i buduće fotografije, informacije, poruke. Ovim putem obaveštavam Fejsbuk da je strogo zabranjeno objavljivanje, kopiranje, distribuiranje ili… »
Vesti dana »
Rute: Razgovarao sam sa Trampom o situaciji na Grenlandu, radujem se što ću ga videti u Davosu
Newsmax Balkans pre 51 minutajoš 52 povezane
Privremeno suspendovani Instagram nalozi redakcije Nova, napadnuti i drugi antirežimski profili
Beta pre 6 satijoš 11 povezanih
Preokret u Srbiji! Stiže otopljenje, biće i 12 stepeni: Evo kada se očekuje sneg, moguće i ledeno zahlađenje
Telegraf pre 2 satajoš 50 povezanih
Uživo Danci poslali još vojnika na Grenland! U Briselu raspravljaju kako da odgovore na Trampove carine (foto/video)
Kurir pre 15 minutajoš 38 povezanih