Повезане вести

Зоран Костић Цане напустио емисију „Утисак недеље“

Зоран Костић Цане напустио емисију „Утисак недеље“

Нова 17.03.2024
Фронтмен Партибрејкерса, музичар и песник Зоран Костић Цане напустио је вечерас емисију "Утисак недеље", без објашњења шта је конкретан разлог. „Хвала што сте дошли вечерас овде, иако ме не чујете“, рекла је водитеља Оља… »
Скандал у утиску недеље, Цане партибрејкерс напустио студио! "Напрежеш ме већ, ај' да причамо нормално"

Скандал у утиску недеље, Цане партибрејкерс напустио студио! "Напрежеш ме већ, ај' да причамо нормално"

Мондо 17.03.2024
Рок музичар Зоран Костић Цане изашао је вечерас из студија емисије "Утисак недеље" непосредно након што је емисија уживо почела. Рок музичар Зоран Костић Цане изашао је вечерас из студија емисије "Утисак недеље" непосредно… »
Цане из Партибрејкерса напустио „Утисак недеље“

Цане из Партибрејкерса напустио „Утисак недеље“

Н1 Инфо 17.03.2024
Фронтмен бенда "Партибрејкерс", музичар и песник Зоран Костић Цане напустио је емисију "Утисак недеље" убрзо након почетка, пише портал Нова.рс. „Хвала што сте дошли вечерас овде, иако ме не чујете“, рекла је водитељка Оља… »
Цане Партибрејкерс напустио "Утисак недеље" усред емисије (видео)

Цане Партибрејкерс напустио "Утисак недеље" усред емисије (видео)

Правда 17.03.2024
Зоран Костић Цане, фронтмен групе Партибрејкерс, требало је ове недеље да буде гост емисије "Утисак недеље", међутим он је одлучио да напусти студио већ након пар минута емисије. Костић је био у студију током представљања… »
Цане из "Партибрејкерса" напустио "Утисак недеље"

Цане из "Партибрејкерса" напустио "Утисак недеље"

Радио 021 17.03.2024
Фронтмен бенда "Партибрејкерс", Зоран Костић Цане напустио је емисију "Утисак недеље" убрзо након почетка. "Хвала што сте дошли вечерас овде, иако ме не чујете", рекла је водитељка Оља Бећковић, након представљања Костића… »
Цане се препуцавао са Ољом Бећковић, па напустио емисију: "Читам ти са усана..."

Цане се препуцавао са Ољом Бећковић, па напустио емисију: "Читам ти са усана..."

Телеграф 17.03.2024
"Најискреније не знам зашто је отишао и верујем да ће бити прилике да нам он одговори на то питање", рекла је водитељка. Фронтмен Партибрејкерса, музичар и песник Зоран Костић Цане напустио је емисију "Утисак недеље", након… »

Вести дана »