Povezane vesti
(Foto) prva fotka sare Jo nakon operacije: Napustila Srbiju: Evo ko joj je najveća podrška
Blic 18.03.2024
Pevačica Sara Jo na svom Instagram profilu nedavno je objavila fotografiju iz bolničkog kreveta, te naglasila da je imala hitnu operaciju. - Bila je u pitanju rutinska operacija, ali bih volela da ovaj stori bude podsetnik da idete na redovne preglede i… »
Prva fotografija sare Jo posle operacije: Odmah napustila Srbiju, a evo ko joj je najveća podrška
Kurir 18.03.2024
Pevačica Sara Jo na svom Instagram profilu nedavno je objavila fotografiju iz bolničkog kreveta, te naglasila da je imala hitnu operaciju. - Bila je u pitanju rutinska operacija, ali bih volela da ovaj stori bude podsetnik da idete na redovne preglede i… »
Vesti dana »
Vučić pozvao Rektorski kolegijum Univerziteta u Beogradu na dijalog, Uprava univerziteta će danas zvanično odgovoriti
RTV pre 2 satajoš 11 povezanih
„Neka sam ja sve morao da istrpim, takva mi je, valjda, karma“: Kako je Teofil Pančić govorio za Nova.rs
Nova pre 19 minutajoš 33 povezane
Nis zvanično zatražio odlaganje sankcija od Amerikanaca: Oglasila se ministarka Đedović Handanović
Mondo pre 36 minutajoš 22 povezane
Novi američki nameti na kineske proizvode stupili na snagu, Peking uzvraća kontramerama
BBC News pre 55 minutajoš 34 povezane