Повезане вести

Прва слика Кејт Мидлтон! Ево где су папараци снимили војвоткињу и са ким је у друштву у јеку скандала који потреса свет…

Прва слика Кејт Мидлтон! Ево где су папараци снимили војвоткињу и са ким је у друштву у јеку скандала који потреса свет…

Курир 18.03.2024
Принцеза од Велса се насмешила и изгледала опуштено и срец́но током куповине са Вилијамом. Кејт Мидлтон, 42, обучена у дуксерицу и хеланке, носила је сопствену куповину док је шетала паркингом код продавнице на фарми. Снимак се… »
Први снимак Кејт Мидлтон након приче о "нестанку": Откривено где је и са Ким проводи време

Први снимак Кејт Мидлтон након приче о "нестанку": Откривено где је и са Ким проводи време

Мондо 18.03.2024
Страни папараци успели су да усниме Кејт Мидлтон. Страни папараци успели су да усниме Кејт Мидлтон. У јеку теорија завере о "нестанку" војвоткиње Кејт Мидлтон, која се у јавности последњи пут појавила на Божић 2023. године… »
"Видео сам је у куповини, био сам шокиран" Кејт виђена после неколико месеци - сведок открио и ко је био са њом!

"Видео сам је у куповини, био сам шокиран" Кејт виђена после неколико месеци - сведок открио и ко је био са њом!

Мондо 18.03.2024
Мушкарац тврди да је видео Кејт Мидлтон после месеци изолације, и теорија завере које окружују палату. Мушкарац тврди да је видео Кејт Мидлтон после месеци изолације, и теорија завере које окружују палату Кејт Мидлтон коначно је… »
Кејт Мидлтон виђена у јавности усред скандала који тресе двор? Ево с ким је принцеза провела викенд и шта кажу сведоци

Кејт Мидлтон виђена у јавности усред скандала који тресе двор? Ево с ким је принцеза провела викенд и шта кажу сведоци

Курир 18.03.2024
Кејт Мидлтон коначно је виђена у јавности, први пут након што је у јануару подвргнута операцији абдомена, приликом посете локалној продавници на фарми у Виндзору током протеклог викенда. Принцеза од Велса је, како тврде сведоци… »
Кејт Мидлтон виђена у јавности Сведоци шокирани призором, открили у ком стању је принцеза!

Кејт Мидлтон виђена у јавности Сведоци шокирани призором, открили у ком стању је принцеза!

Ало 18.03.2024
Не крију да су били запањени када су је угледали. Кејт Мидлтон први пут је виђена у јавности након операције абдомена и скандала који је извазвала фотошопирана фотографија. Принцеза је виђена у друштву свог супруга принца… »

Вести дана »