Povezane vesti
Šešelj čestitao Putinu pobedu na izborima
Beta 18.03.2024
Predsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj čestitao je predsedniku Rusije Vladimiru Putinu pobedu na izborima i ocenio da je ruski narod glasao za svetlu budućnost. "Srpska radikalna stranka i ja lično želimo da Vam iskreno i od srca… »
Čestitka i od Šešelja: Vođa radikala čestitao Putinu pobedu na izborima pa mu ovako napisao: Molim se Bogu, dragi…
Kurir 18.03.2024
BEOGRAD - Predsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj čestitao je predsedniku Rusije Vladimiru Putinu pobedu na izborima i ocenio da je ruski narod glasao za svetlu budućnost. "Srpska radikalna stranka i ja lično želimo da Vam iskreno… »
Šešelj čestitao Putinu pobedu na izborima
Danas 18.03.2024
Predsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj čestitao je predsedniku Rusije Vladimiru Putinu pobedu na izborima i ocenio da je ruski narod glasao za svetlu budućnost. „Srpska radikalna stranka i ja lično želimo da Vam iskreno i od… »
„Molim se Bogu, dragi predsedniče“: Šešelj čestitao Putinu pobedu na izborima
Danas 18.03.2024
Predsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj čestitao je predsedniku Rusije Vladimiru Putinu pobedu na izborima i ocenio da je ruski narod glasao za svetlu budućnost. „Srpska radikalna stranka i ja lično želimo da Vam ;iskreno i od… »
Vesti dana »

Nastavljeno suđenje aktivistima SNS-a u Novom Sadu, skup podrške napadnutoj studentkinji
RTS pre 10 minutajoš 27 povezanih

Studenti Filozofskog u Nišu odbili onlajn nastavu i zapitali zašto profesori nisu više uz njih
Beta pre 1 satjoš 17 povezanih

Kremlj o sastanku Putina i Zelenskog: Stav Rusije – nepromenjen
Sputnik pre 10 minutajoš 19 povezanih