Повезане вести
ЕУ се сложила око нових санкција Хамасу, али и израелским досељеницима
Политика 18.03.2024
Министри спољних послова земаља Европске уније сложили су се данас у начелу да се уведу санкције израелским досељеницима који нападају Палестинце на окупираној Западној обали и да се пооштре санкције члановима милитантног… »
Постигнут договор у ЕУ: Санкције одговорнима за смрт Наваљног и припадницима Хамаса
Н1 Инфо 18.03.2024
Министри спољних послова држава чланица ЕУ постигли су политички договор о санкцијама против израелских досељеника који нападају Палестинце на Западној обали, као и о санкцијама против припадника исламистичког палестинског… »
Шефови дипломатија ЕУ сагласни да уведу санкције одговорнима за смрт Наваљног
Инсајдер 18.03.2024
Министри спољних послова Европске уније постигли су 18. марта договор да уведу санкције људима и организацијама које, како сматрају, сносе одговорност за смрт руског опозиционог лидера Алексеја Наваљног, потврдио је високи… »
Шефови дипломатија ЕУ сагласни да уведу санкције одговорнима за смрт Наваљног
РТВ 18.03.2024
БРИСЕЛ - Министри спољних послова Европске уније постигли су данас договор да уведу санкције људима и организацијама које, како сматрају, сносе одговорност за смрт руског опозиционог лидера Алексеја Наваљног, потврдио је… »
ЕУ уводи санкције Русији због смрти Наваљног
Телеграф 18.03.2024
Министри спољних послова земаља чланица договорили су се у понедељак. Европска унија је одлучила да уведе санкције Русији због смрти руског опозиционара Алексеја Наваљног. Министри спољних послова земаља чланица договорили… »
ЕУ припрема санкције Хамасу и насељеницима са Западне обале
Слободна Европа 18.03.2024
Високи представник Европкске уније (ЕУ) за вањску и сигурносну политику Јосепх Боррелл каже да је увјерен да ће се блок 18. марта договорити о санкцијама и насилним израелским насељеницима са Западне обале и и Хамасу… »
Трамп се предомислио? "Могуће је да је Путин умешан у смрт Наваљног"
Блиц 18.03.2024
Бивши председник САД Доналд Трамп саопштио је да сматра да је могуће да је руски председник Владимир Путин умешан у смрт лидера руске опозиције Алексеја Наваљног. - Не знам, али можда, мислим могуће, могао бих да кажем… »
„Догодило се нешто необично!“ Какав преокрет Трампа: „Путин можда има нешто са смрћу Наваљног, тако млад човек би вероватно…
Нова 18.03.2024
Бивши председник САД Доналд Трамп саопштио је да сматра да је могуће да је руски председник Владимир Путин умешан у смрт лидера руске опозиције Алексеја Наваљног. „Не знам, али можда, мислим могуц́е, могао бих да кажем… »
Трамп о умешаности Путина у смрт Наваљног: Он је био млад, вероватно се догодило нешто што је било необично
Еуроневс 18.03.2024
Бивши председник САД Доналд Трамп саопштио је да сматра да је могуће да је руски председник Владимир Путин умешан у смрт лидера руске опозиције Алексеја Наваљног. "Не знам, али можда, мислим могуц́е, могао бих да кажем… »
Трамп: Могуће да је Путин умешан у смрт Наваљног
Радио 021 18.03.2024
Некадашњи амерички председник и кандидат републиканаца за ту функцију Доналд Трамп изјавио је за Фокс њуз да је руски председник Владимир Путин "вероватно умешан" у смрт Алексеја Наваљног. "Не знам, али можда, мислим могуц́е… »
Трамп: Могуће је да је Путин умешан у смрт Наваљног
ИндексОнлине 18.03.2024
ВАШИНГТОН – Бивши председник САД Доналд Трамп саопштио је да сматра да је могуће да је руски председник Владимир Путин умешан у смрт лидера руске опозиције Алексеја Наваљног. “Не знам, али можда, мислим могуц́е, могао бих да… »
Доналд Трамп: Путин вероватно умешан у смрт Алексеја Наваљног
Н1 Инфо 18.03.2024
Некадашњи амерички председник и кандидат републиканаца за ту функцију Доналд Трамп изјавио је за Фокс њуз да је руски председник Владимир Путин "вероватно умешан" у смрт опозиционог лидера Алексеја Наваљног, који је прошлог… »
Трамп: Путин вероватно умешан у смрт Наваљног
НИН 18.03.2024
Некадашњи амерички председник и кандидат републиканаца за ту функцију Доналд Трамп изјавио је за Фокс њуз да је руски председник Владимир Путин "вероватно умешан" у смрт опозиционог лидера Алексеја Наваљног, који је прошлог… »
Путин: Пристао сам на размену Наваљног под једним условом
Време 18.03.2024
Говорећи у Москви 17. марта убрзо након што је обезбедио нови шестогодишњи мандат, Путин је рекао да је пристао на размену Наваљног под условом да се не врац́а у Русију. Руски председник Владимир Путин изјавио је 17. марта да… »
Путин током победничког говора поменуо и наваљног! Руски председник рекао шта мисли о Алексејевој смрти: "Жалосно!"
Курир 18.03.2024
Председник Русије Владимир Путин рекао је да је био обавештен о идеји да се његов најљуц́и политички непријатељ Алексеј Наваљни пусти из затвора, неколико дана пре смрти тог опозиционог лидера. Председник Русије Владимир… »
Вести дана »
Добро дошли у 90-е: Нема девиза ни бензина, а стиже и Карићева БК телевизија. Вучић, Дачић и Шешељ нису ни одлазили
Нова пре 2 сатајош 46 повезаних
Више од 14.000 пријава првог дана Велико интересовање за први корак уласка у процес легализације некретнина Први се пријавио још пре зоре
Дневник пре 1 сатјош 123 повезане
Проблеми Звезде пред меч са Партизаном - Грејем се пожалио на бол у нози, Монеке и Добрић неизвесни
РТС пре 25 минутајош 54 повезане
‘Стојимо уз Украјину’, поручили европски савезници после састанка са Зеленским
Јужне вести пре 34 минутајош 76 повезаних