Povezane vesti
Naša pevačica bila je na korak do svetske slave: "Keli Rouland mi je rekla da ličim na Bijonse"
Mondo 18.03.2024
Pevačica Monika Ivkić se sa samo 22 godine pojavila u prestižnom muzičkom takmičenju u Nemačkoj u kom je od 30.000 kandidata, zauzela četvrto mesto u finalu. Pevačica Monika Ivkić se sa samo 22 godine pojavila u prestižnom muzičkom takmičenju u Nemačkoj… »
Zašto se naša pevačica koja je bila na korak do svetske slave naprasno povukla sa scene? "Evo ti pare, ali..."
Telegraf 18.03.2024
Posle takmičenja u kojm je skrenula pažnju na sebe zbog ponuda koje je dobijala - potpuno se povukla sa scene. Pevačica koja se proslavila u Zvezdama Granda makar za naše tržište, Monika Ivkić stekla je i veliku evropsku slavu učešćem u jednom nemačkom… »
Vesti dana »

Grmljavine i olujni vetar širom Srbije – na snazi narandžasti meteo-alarm
RTS pre 1 satjoš 8 povezanih

Na današnji dan: Umro Turgenjev, rođen Klod Debisi, počela opsada Lenjingrada
Radio 021 pre 2 minutajoš 3 povezane

"Okrenuo sam Putina, sa druge strane: - muk" Poslednji put kada smo Zelenskog videli u ovom izdanju, izgovorio je zastrašujuće reči: Tačno u 4 ujutru odjeknuli su pucnji koji su zauvek promenili Evropu
Blic pre 57 minutajoš 4 povezane

Poraz hamasa i oslobađanje svih talaca idu zajedno: Netanjahu: Naložio sam da odmah počnu pregovori o okončanju rata
Blic pre 3 satajoš 3 povezane