Povezane vesti
Rama: Primena Ohridskog sporazuma važna za održavanje bezbednosti, stabilnosti i mira na Zapadnom Balkanu
NIN 18.03.2024
Premijer Albanije Edi Rama ocenio je danas da je primena Sporazuma i Aneksa dogovorenog između Kosova i Srbije u Ohridu važna za održavanje bezbednosti, stabilnosti i mira na Zapadnom Balkanu, prenosi prištinski portal Reporteri. Da bi se obezbedio… »
"Svako odlaganje jača status kvo": Rama: Implementacija sporazuma o normalizaciji odnosa Beograda i Prištine bitna za mir na…
Blic 18.03.2024
Premijer Albanije Edi Rama izjavio je danas da je sprovođenje Sporazuma o normalizaciji odnosa Beograda i Prištine, kao i njegovog aneksa za implementaciju, od najveće važnosti za održavanje bezbednosti, stabilnosti i mir na Zapadnom Balkanu. On je na… »
Vesti dana »
Sumnja se da je ovo uzrok požara u Novom Pazaru! Vatrena stihija bukti već osam sati u industrijskoj zoni: Jedan potez radnika bio koban!
Blic pre 6 minutajoš 45 povezanih
(Mapa) Hitno se oglasio RHMZ! Jedan deo Srbije na udaru ledene kiše, snega i opasne poledice: Sutra se spremite na ovu nepogodu!
Blic pre 25 minutajoš 26 povezanih
(VIDEO) Zašto, Nole? Sreća, malo falilo do diskvalifikacije…
Sport klub pre 20 minutajoš 45 povezanih
Ostoja otkrio zašto nije hteo da se javi Željku Obradoviću na telefon: Da sam ja to uradio - nabili biste mi iglu u oko!
Kurir pre 25 minutajoš 24 povezane