Povezane vesti
Uskoro svadba u eliti! Janjuš hoće da zaprosi Aneli! Isplanirao sve do detalja: To je jedna velika ljubav
Kurir 18.03.2024
Iako su se zakleli da nikada neće obnoviti svoju romansu, Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić pomirili su se. Sada je bivši košarkaš otkrio da planira da njihov odnos podigne na viši nivo i da zaprosi svoju izabranicu. - Nisam ja nešto kriv za… »
Janjuš hoće da zaprosi Aneli: Isplanirao sve do detalja: "To je jedna velika ljubav, znam da me voli"
Blic 18.03.2024
Iako su se zakleli da nikada neće obnoviti svoju romansu, Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić pomirili su se. Sada je bivši košarkaš otkrio da planira da njihov odnos podigne na viši nivo i da zaprosi svoju izabranicu. - Nisam ja nešto kriv za… »
Janjuš do tančina isplanirao veridbu s Aneli: Dok Asmin zasipa Staniju poklonima od 300.000€, on ima ovaj plan
Telegraf 18.03.2024
janjuš je otkrio Darku kako je zamislio da izgleda veridba sa Aneli. Rijaliti učesnik Marko Janjušević Janjuš je sinoć vodio razgovor sa voditeljem Darkom Tanasijevićem, te progovorio o turbulentnom odnosu koji ima sa Aneli Ahmić, ali i otkrio… »
Janjuš isplanirao do detalja veridbu sa Aneli: Od produkcije zatražio da se usred imanja spusti helikopter, a ovako bi je…
Kurir 18.03.2024
Marko Janjušević Janjuš osvrnuo se na odnos sa Aneli Ahmić, a onda je sa Darkom podelio plan na koji način želi da je veri. Zamislio je da produkcija obezbedi helikopter koji će se spustiti na imanje, a njihovu veridbu će pratiti milioni… »
Vesti dana »
"Poprskao policajca suzavcem": Dačić o slučaju privođenja čoveka (74) na protestu u Novom Sadu: Lekari nisu utvrdili povrede, sada ispada da ga je neko u policiji pretukao
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
„Hoćemo da pokažemo napredak kao tim i u februaru“: Pešić i u „nebitnim“ mečevima želi kompletnu reprezentaciju
Danas pre 5 satijoš 2 povezane
Dačić: Ideja opozicije je da se predstave kao žrtve represije, atmosfera kreće ka ključanju
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Oteo miroslava miškovića, uzeo milion od otkupa: Glavni grobar klana Miloš Simović je sahranjivao žrtve, a počeo je kao sitni lopov iz zemuna
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Budžet za zdravstvo u 2025. godini dostigao 5,5 milijardi evra: Ministar Mali otkrio detalje planova
Blic pre 2 satajoš 3 povezane