Povezane vesti
„Ceca nema problem, a Jelena…“: Marina Tucaković je pre smrti otkrila istinu o sukobu pevačica
Nova 18.03.2024
Sukob Jelene Karleuše i Svetlane Cece Ražnatović godinama intrigira javnost. Marina Tucaković jednom prilikom je govorila o odnosu popularnih pevačica, Jelene Karleiše i Svetlane Cece Ražnatavoić, a snimak emisije u kojoj je progovorila o jednom… »
"Ceca nema problem, a Jelena..." Marina Tucaković pred smrt izgovorila veliku istinu o odnosu Karleuše i Ražnatovićeve…
Kurir 18.03.2024
Snimak Marine Tucaković koja govori o decenijskom sukobu Svetlane Cece Ražnatović i Jelene Karleuše ponovo je postao viralan. Kada je Goran Stojićević Karamela ugostio najboljeg tekstopisca na ovim prostorima niko nije ni slutio da će emisija posle… »
Vesti dana »
„Neka sam ja sve morao da istrpim, takva mi je, valjda, karma“: Kako je Teofil Pančić govorio za Nova.rs
Nova pre 34 minutajoš 33 povezane
Nis zvanično zatražio odlaganje sankcija od Amerikanaca: Oglasila se ministarka Đedović Handanović
Mondo pre 51 minutajoš 22 povezane
Novi američki nameti na kineske proizvode stupili na snagu, Peking uzvraća kontramerama
BBC News pre 1 satjoš 34 povezane
Vozač udarenog autobusa za N1: Bio sam negde na sredini vozila, to me je i spasilo
N1 Info pre 2 satajoš 21 povezana