Повезане вести

„Сачекали га после рођендана и 7 сати га тукли и мучили“: Бизнисмен из Вршца открио све детаље о наводној отмици сина, пет…

„Сачекали га после рођендана и 7 сати га тукли и мучили“: Бизнисмен из Вршца открио све детаље о наводној отмици сина, пет…

Нова 18.03.2024
Полицијској станици у Вршцу јуче је пријављена отмица сина (21) познатог бизнисмена, а бизнисмен који је и пријавио отмицу сина, испричао је за медије шта се догодило. Подсетимо, полиција је ухапсила четворицу осумњичених и у… »
"Мучили су ми дете због 2.000 евра" Огласио се бизнисмен из Вршца којем су отели сина

"Мучили су ми дете због 2.000 евра" Огласио се бизнисмен из Вршца којем су отели сина

Ало 18.03.2024
Јуче је у полицијској станици у Вршцу пријављена отмица сина познатог бизнисмена, а сада се огласио и бизнисмен који је и пријавио отмицу сина, након што је младић (21) успео да побегне од киднапера који су одраније познати… »
МУП: Ухапшено пет особа због злостављања и мучења

МУП: Ухапшено пет особа због злостављања и мучења

Инсајдер 18.03.2024
Припадници Министарства унутрашњих послова у Панчеву ухапсили су пет особа због постојања основа сумње да су извршили кривично дело злостављање и мучење. Како је саопштено из ПУ Панчево, ухапшени су М. К. А. (24), Р. Т… »
У Панчеву ухапшено пет особа због злостављања и мучења

У Панчеву ухапшено пет особа због злостављања и мучења

Еуроневс 18.03.2024
Припадници Министарства унутрашњих послова у Панчеву ухапсили су пет особа због постојања основа сумње да су извршили кривично дело злостављање и мучење. Како је саопштено из ПУ Панчево, ухапшени су М.К. А. (2000), Р. Т… »
У Вршцу ухапшено пет особа због сумње да су злостављали и мучили младића тражећи му 1.000 евра

У Вршцу ухапшено пет особа због сумње да су злостављали и мучили младића тражећи му 1.000 евра

Данас 18.03.2024
Припадници Министарства унутрашњих послова у Панчеву ухапсили су М.К.А. (24), Р.Т. (20), Л.Ј. (24), Л.Т. (23) и М.Л. (22), због постојања основа сумње да су извршили кривично дело злостављање и мучење. Како је саопштила… »
Ушетао у полицију и рекао "отет сам": Нови детаљи наводног киднаповања сина од бизнисмена у Вршцу: Полиција ухапсила…

Ушетао у полицију и рекао "отет сам": Нови детаљи наводног киднаповања сина од бизнисмена у Вршцу: Полиција ухапсила…

Блиц 18.03.2024
Младић, син локалног бизнисмена из Вршца отет је синоћ на територији овог града. Како "Блиц" незванично сазнаје, отети младић је сам отишао у полицију и пријавио цео случај. Брзим и ефикасним радом полиције ПУ Панчево, приведена… »
Отет син бизнисмена из Вршца! Двојица га заскочила па увукла у гепек! Полиција отмичаре муњевито лоцирала па похапсила…

Отет син бизнисмена из Вршца! Двојица га заскочила па увукла у гепек! Полиција отмичаре муњевито лоцирала па похапсила…

Курир 18.03.2024
У међувремену, полиција из Вршца је добила информацију о отмици и покренута је акција хапшења. БЕОГРАД - Младић, син локалног бизнисмена из Вршца, наводно је отет синоћ на територији овог града, незванично сазнаје Информер. У… »

Вести дана »