Povezane vesti

„Sačekali ga posle rođendana i 7 sati ga tukli i mučili“: Biznismen iz Vršca otkrio sve detalje o navodnoj otmici sina, pet…

„Sačekali ga posle rođendana i 7 sati ga tukli i mučili“: Biznismen iz Vršca otkrio sve detalje o navodnoj otmici sina, pet…

Nova 18.03.2024
Policijskoj stanici u Vršcu juče je prijavljena otmica sina (21) poznatog biznismena, a biznismen koji je i prijavio otmicu sina, ispričao je za medije šta se dogodilo. Podsetimo, policija je uhapsila četvoricu osumnjičenih i u toku je istraga. Kako piše… »
"Mučili su mi dete zbog 2.000 evra" Oglasio se biznismen iz Vršca kojem su oteli sina

"Mučili su mi dete zbog 2.000 evra" Oglasio se biznismen iz Vršca kojem su oteli sina

Alo 18.03.2024
Juče je u policijskoj stanici u Vršcu prijavljena otmica sina poznatog biznismena, a sada se oglasio i biznismen koji je i prijavio otmicu sina, nakon što je mladić (21) uspeo da pobegne od kidnapera koji su odranije poznati policiji. Podsetimo, policija… »
MUP: Uhapšeno pet osoba zbog zlostavljanja i mučenja

MUP: Uhapšeno pet osoba zbog zlostavljanja i mučenja

Insajder 18.03.2024
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su pet osoba zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo zlostavljanje i mučenje. Kako je saopšteno iz PU Pančevo, uhapšeni su M. K. A. (24), R. T. (20), L. J. (24), L. T. (23)… »
U Pančevu uhapšeno pet osoba zbog zlostavljanja i mučenja

U Pančevu uhapšeno pet osoba zbog zlostavljanja i mučenja

Euronews 18.03.2024
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su pet osoba zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo zlostavljanje i mučenje. Kako je saopšteno iz PU Pančevo, uhapšeni su M.K. A. (2000), R. T. (2004), L.J. (2000), L.T… »
U Vršcu uhapšeno pet osoba zbog sumnje da su zlostavljali i mučili mladića tražeći mu 1.000 evra

U Vršcu uhapšeno pet osoba zbog sumnje da su zlostavljali i mučili mladića tražeći mu 1.000 evra

Danas 18.03.2024
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su M.K.A. (24), R.T. (20), L.J. (24), L.T. (23) i M.L. (22), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo zlostavljanje i mučenje. Kako je saopštila pančevačka policija, M.K.A… »
Ušetao u policiju i rekao "otet sam": Novi detalji navodnog kidnapovanja sina od biznismena u Vršcu: Policija uhapsila…

Ušetao u policiju i rekao "otet sam": Novi detalji navodnog kidnapovanja sina od biznismena u Vršcu: Policija uhapsila…

Blic 18.03.2024
Mladić, sin lokalnog biznismena iz Vršca otet je sinoć na teritoriji ovog grada. Kako "Blic" nezvanično saznaje, oteti mladić je sam otišao u policiju i prijavio ceo slučaj. Brzim i efikasnim radom policije PU Pančevo, privedena su lica osumnjičena za… »
Otet sin biznismena iz Vršca! Dvojica ga zaskočila pa uvukla u gepek! Policija otmičare munjevito locirala pa pohapsila…

Otet sin biznismena iz Vršca! Dvojica ga zaskočila pa uvukla u gepek! Policija otmičare munjevito locirala pa pohapsila…

Kurir 18.03.2024
U međuvremenu, policija iz Vršca je dobila informaciju o otmici i pokrenuta je akcija hapšenja. BEOGRAD - Mladić, sin lokalnog biznismena iz Vršca, navodno je otet sinoć na teritoriji ovog grada, nezvanično saznaje Informer. U otmici su navodno… »

Vesti dana »