Повезане вести
Шакира: Ставила сам каријеру на чекање да бих подржала бившег партнера
Вести онлине 18.03.2024
Колумбијска певачица Шакира изјавила је да је своју каријеру ставила на чекање на дуже време да би била са својим бившим партнером Жерардом Пикеом, док је он играо фудбал за клуб Барселона. – Дуго сам стављала своју каријеру на… »
"Због пикеа сам каријеру остављала по страни" Шакира одгајала децу, после 7 година издаје албум (видео)
Дневник 18.03.2024
Певачица открила нове детаље о односу са бившим супругом. " Дуго сам стављала каријеру на чекање, била сам уз Жерара, да би он могао да игра фудбал. Било је много жртве за љубав", рекла је Шакира у интервјуу за Сундаи Тимес… »
Велико признање Шакире о бившем: "Дуго сам стављала каријеру на чекање како бих била уз Пикеа, било је..."
Телеграф 18.03.2024
Шакари брутално искрена о вези са бившим фудбалером Барселоне. Певачица Шакира решила је да проговори о својој вези с бившим емотивним партнером Жераром Пикеом (37), о ком је брујао цео свет. "Дуго сам стављала своју каријеру на… »
Вести дана »

Мајка и син повређени у удесу: Саобраћајна несрећа на ауто-путу: Хитно превезени у болницу
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана

Грађани Новог Пазара: Срби нису геноцидан народ, већ осуђени ратни злочинци и њихови подржаваоци
Данас пре 8 сатијош 1 повезана

Вучић: Нећемо никад дати полицији зелено светло да оштрије реагује према демонстрантима
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана