Повезане вести
Салдања одговрио пиксију: Ево шта је Бразилац поручио селектору! (фото)
Хот спорт 18.03.2024
Играч ‘црно-белих’ није остао дужан. Селектор ‘Орлова’, Драган Стојковић одржао је конференцију за медије уочи два припремна меча против Русије (21. марта) и Кипра (24. марта). Пикси се између осталог дотакао и 172. ‘вечитог… »
Стојковић: Звезда ће бити прва, Партизан други, то је решено
Спортски журнал 18.03.2024
Селектор пратио 172. вечити дерби са трибина. Селектор Драган Стојковић је рекао да је уживо са трибина пратио 172. вечити дерби између Црвене звезде и Партизана, који је завршен без победника, 2:2. - Могу да вам кажем да у… »
Пикси: Није ми јасно како је Партизан уопште био први, Звезда има много бољи тим и биће првак
Данас 18.03.2024
Селектору Србије није јасно како је Партизан уопште био први све до марта 2024. Помно селектор Србије прати наступе кандидата широм Старог континента, али и шире. С тим у вези, није пропустио прилику и да уживо погледа последњи… »
Не знам како је Партизан Био први досад! Пикси о дербију: Првенство је готово, не гледајте горе!
Мондо 18.03.2024
Селектор Србије Драган Стојковић Пикси је истакао да годинама није виђен овако добар дуел Црвене звезде и Партизана. Селектор Србије Драган Стојковић Пикси је истакао да годинама није виђен овако добар дуел Црвене звезде и… »
Пикси врло јасан: Не знам како је Партизан издржао на челу табеле до марта!
Вечерње новости 18.03.2024
СЕЛЕКТОР фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић Пикси је коментарисао данас, пре окупљања "орлова" у Старој Пазови, пред пријатељски меч са Русијом, и 172. вечити дерби који је одигран недавно на стадиону "Рајко… »
Пикси о дербију: ‘Не знам како је Партизан до марта био на првој позицији!’ (видео)
Хот спорт 18.03.2024
‘Ово горе је решено, то немојте да имате дилему.’ Селектор ‘Орлова’, Драган Стојковић одржао је конференцију за медије уочи два припреман меча против Русије (21. марта) и Кипра (24. марта). Пикси се између осталог дотакао и 172… »
Селектор био на "Маракани": "Не знам како је Партизан био први до марта, Звезда шампион"
Спортске.нет 18.03.2024
Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић истакао је да ће Црвена звезда бити шампион наше земље. Он је на данашњој конференцији за медије открио да је био на стадиону "Рајко Митић" где је гледао двојицу… »
Пикси о вечитом дербију: "Није ми јасно како је Партизан био први до марта..."
Телеграф 18.03.2024
Селектор истиче да је Звезда много бољи тим и да је разлика у квалитету огромна. Селектор репрезентације Србије Драган Стојковић Пикси причао је на конференцији за медије пред окупљање Орлова о многим темама, а новинаре је… »
Вести дана »

Путник открио шта се десило 2 минута пре превртања аутобуса: "Позвао је колегу и рекао да аутобус пишти"
Мондо пре 2 сатајош 113 повезане

Снимак Жељка и Муринена преплавио мреже: Евролига одушевљена реакцијом тренера Партизана
Мондо пре 23 минутајош 31 повезана

Безбедносне мере за путинов лет у Мађарску: Четири борбена авиона прате председника кроз Србију и регион
Ало пре 1 сатјош 23 повезане

Град Крагујевац: Луна парк код „Чика Даче“ постављен без дозволе, издат налог за уклањање
Сербиан Невс Медиа пре 43 минутајош 16 повезаних