Povezane vesti
Misija UN o Iranu: Smrt Mahse Amini nezakonita i izazvana nasiljem
Blic 18.03.2024
Nezavisna međunarodna misija Ujedinjenih nacija za utvrđivanje činjenica o Iranu objavila je danas da je smrt Mahse Amini u pritvoru iranske policije za moral bila nezakonita i izazvana nasiljem. Protesti u septembru 2022. godine u Iranu su praćeni… »
UN proglasile smrt Mahse Amini u iranskom zatvoru nezakonitom: "Protesti praćeni nečuvenim kršenjima ljudskih prava"
Euronews 18.03.2024
Nezavisna međunarodna misija Ujedinjenih nacija za utvrđivanje činjenica o Iranu objavila je da je smrt Mahse Amini u pritvoru iranske policije za moral bila nezakonita i izazvana nasiljem. Protesti u septembru 2022. godine u Iranu su praćeni "nečuvenim… »
UN: Smrt Mahse Amini nezakonita i izazvana nasiljem
Al Jazeera 18.03.2024
Protesti u septembru 2022. u Iranu su praćeni nečuvenim kršenjima ljudskih prava, kaže predsjednica nezavisne međunarodne misije Ujedinjenih nacija za utvrđivanje činjenica o Iranu. Nezavisna međunarodna misija Ujedinjenih nacija za utvrđivanje činjenica… »
UN: Smrt Mahse Amini nezakonita i izazvana nasiljem
Telegraf 18.03.2024
"To je sprovedeno u kontekstu rasprostranjenih i sistematskih napada protiv žena i devojčica, kao i drugih osoba koje su izražavale podršku za ljudska prava", rekla je Hosain i dodala da su neki od tih zločina dosegli nivo zločina protiv čovečnosti… »
Ujedinjene nacije: Smrt Mahse Amini nezakonita i izazvana nasiljem
RTV 18.03.2024
ŽENEVA - Nezavisna međunarodna misija Ujedinjenih nacija za utvrđivanje činjenica o Iranu objavila je danas da je smrt Mahse Amini u pritvoru iranske policije za moral bila nezakonita i izazvana nasiljem. Protesti u septembru 2022. godine u Iranu su… »
Vesti dana »

Smenjen! Šolak više nije na čelu „Junajted grupe”, urednici zabrinuti i uznemireni
Glas Zapadne Srbije pre 1 satjoš 22 povezane

Tužiteljka Paunović: Studenti pobednici lokalnih izbora, oni nose svetlost koja nam treba
N1 Info pre 16 minutajoš 17 povezanih

"Uzbuđen sam što ću moći da predstavim Ekspo 2027 celom svetu" Bolt: Za mene je stvarno velika čast što sam ovde prvi put
Kurir pre 1 satjoš 66 povezanih

Policija šutirala građane u Novom Sadu: Nokaut od udaraca u glavu, šut u prepone...
Pravda pre 2 satajoš 21 povezana

Ministarstvo poljoprivrede: Menja se Zakon o organskoj proizvodnji
Nova ekonomija pre 2 satajoš 15 povezanih