Povezane vesti
Stekao je popularnost u seriji „Moj rođak sa sela“, a onda se povukao iz javnosti: Mališa je promenio izgled, a evo šta…
Nova 18.03.2024
Lazar Dubovac ogromnu popularnost stekao je ulogom sina Dragana Jovanovića u popularnoj seriji "Moj rođak sa sela". Lazar Dubovac nakon nedavne kraće pauze ponovo se vratio svojoj profesiji, ali ovoga puta uplovio je i u rediteljske vode, pa je otkrio… »
Stekao je slavu u "Moj rođak sa sela", pa se povukao iz javnosti: Mališa iz popularne serije potpuno promenio izgled, evo…
Blic 18.03.2024
Glumca Lazara Dubovca, koga svi znamo iz popularne serije "Moj rođak sa sela", nakon nedavne kraće pauze ponovo se vratio svojoj profesiji. Ovoga puta uplovio je u rediteljske vode. Lazar Dubovac popularnost je stekao glumeći sina Dragana Jovanovića u… »
Vesti dana »
Krozeto: Uhapsićemo Netanjahua i Galanta ako dođu u Italiju, ali odluka MKS je pogrešna
NIN pre 30 minutajoš 28 povezanih
Polako preko mostova i nadvožnjaka: Zbog jakih udara vetra poseban oprez za vozače kamiona i autobusa
Blic pre 1 satjoš 27 povezanih
uživo RAT U UKRAJINI Medvedev o lansiranju "orešnika" na Ukrajinu: Dobili ste šta ste tražili
Euronews pre 48 minutajoš 21 povezana
Haos na ulicama Beograda! Navijači presreli autobus sa košarkašima Partizana (video)
Večernje novosti pre 18 minutajoš 22 povezane