Повезане вести
Меховић: СДП сачувао споменике културе и вратио им стари сјај
РТВ Нови Пазар 18.03.2024
Одборник листе Европски Нови Пазар Расим Љајић Армин Меховић је током наставка скупштинског заседања казао да је Санџачка демократска партија уложила значајна средства како би се обновили споменици културе и сачувало културно… »
Меховић: СДП је очувала културно-историјске споменике у Новом Пазару
ИндексОнлине 18.03.2024
У реконструкцију Мотриље укупно је уложено око 24 милиона динара, рекао је одборник СДП Армин Меховић током скупштинског заседања у Новом Пазару. -У уређење Градског парка, тврђаве, травњака, заливних система уложено је око… »
Мемић: Победио сам Сулејмана Угљанина, у Лугу реализујемо пројекте, ви сте само направили кућу!
Након што је говорио о улагањима у туризам, обнонву и заштиту споменика у Новом Пазару одборник СДП-а Хусеин Мемић казао је да је ова власт чија је окосница Санџачка демократска парртија, урадила оно што није урађено деценијама… »
Мемић: Када сам се запослио, људи из СДА ми претили отказом
Санџак хабер 18.03.2024
Одборник СДА Санџака Мерфид Камешничанин казао је да је Хусеин Мемић добио посао за време владавине ове странке. Камешничанин је додао да је Мемић био део те странке. -Ви сте својим потписом подржали пререгистрацију СДА… »
Град Нови Пазар није орзанизатор концерта Драгане Мирковић
ИндексОнлине 18.03.2024
Одборник СПП Един Нумановиц предлозио је на седници Скупштине да одборници забране одржавање концерта Драгане Мирковић и Дворани Пендик. -У моменту када још траје хуманитарна катастрофа у Гази, код нашег братског народа… »
Шаботић: Град не организује концерт (ВИДЕО)
”Град Нови Пазар не организује никакав концерт, најављени концерт организује се у режији приватних лица” казао је данас члан Градског већа Албин Шаботић одговарајући на предлог одборника СПП-а да концерт заказан за наредни… »
Вести дана »
РГЗ: Катастар поступа у складу са законом, не одлучујумо ми о укидању заштите
Бета пре 1 сатјош 25 повезаних
"Наредне две недеље кључне за Украјину" Орбан: Мировни самит у Будимпешти на хоризонту
Вечерње новости пре 58 минутајош 81 повезана
Путин: Амерички план за Украјину може послужити као основа за коначно решење сукоба
Недељник пре 3 минутајош 32 повезане