Povezane vesti
"40: dana sam bila na dijeti, nije mi bilo do života": Dara Bubamara otkrila kako gubi kilograme, a evo šta kaže o muškarcima…
Blic 18.03.2024
Pevačica Dara Bubamara progovorila je o privatnom životu i udvaračima, a kako kaže, ima ih previše. Kako je istakla, ona trenutno nema dečka i posvećena je fizičkom izgledu. - Nikada nisam imala problem s tim. Ustvari imam problem sa udvaranjem previše… »
Dara Bubamara 40 dana bez dečka! Pevačica otkriva zbog čega je sama: Posvetila sam se sebi, uveče je kriza...
Kurir 18.03.2024
Pevačica Dara Bubamara kaže da ima energiju koja privlači muškarce, te da nikada nije imala problem da nađe partnera. Neki kažu da je bahata, dok drugi kažu da radi što i drugi samo joj se broje recke, jer je popularna. Dara Bubamara se vratila sa… »
Vesti dana »
Umro Ratko Mladić, osuđen za genocid i ratne zločine u Bosni i Hercegovini: mediji
BBC News pre 7 minutajoš 34 povezane
U Gornjem Milanovcu 14 sela bez vode zbog pucanja magistralnog cevovoda
Beta pre 1 satjoš 28 povezanih
Bujične poplave u Nepalu i Tibetu: Više od 1.300 ljudi nestalo, među njima i državljanin Srbije, više od 330 stradalih
Danas pre 22 minutajoš 65 povezanih
Prvi put bez žarišta u Deliblatskoj peščari! Čaušić upozorava na rizičan vikend
Blic pre 1 satjoš 42 povezane
RHMZ izdao upozorenje za Deliblatsku pešaru: Nepovoljni meteorološki uslovi za širenje požara
Radio 021 pre 2 minutajoš 38 povezanih