Povezane vesti
"40: dana sam bila na dijeti, nije mi bilo do života": Dara Bubamara otkrila kako gubi kilograme, a evo šta kaže o muškarcima…
Blic 18.03.2024
Pevačica Dara Bubamara progovorila je o privatnom životu i udvaračima, a kako kaže, ima ih previše. Kako je istakla, ona trenutno nema dečka i posvećena je fizičkom izgledu. - Nikada nisam imala problem s tim. Ustvari imam problem sa udvaranjem previše… »
Dara Bubamara 40 dana bez dečka! Pevačica otkriva zbog čega je sama: Posvetila sam se sebi, uveče je kriza...
Kurir 18.03.2024
Pevačica Dara Bubamara kaže da ima energiju koja privlači muškarce, te da nikada nije imala problem da nađe partnera. Neki kažu da je bahata, dok drugi kažu da radi što i drugi samo joj se broje recke, jer je popularna. Dara Bubamara se vratila sa… »
Vesti dana »
Marsenić (Novi DSS): Vučić u Ćacilend ulazi kao na privatnu žurku, ostali građani ne
Beta pre 2 satajoš 26 povezanih
Uklonjeni šatori ispred Narodne skupštine, radnici postavljaju montažne objekte za Novu godinu (FOTO)
Danas pre 35 minutajoš 18 povezanih
Kurti proglasio pobedu na izborima na Kosovu: preliminarni rezultati
BBC News pre 25 minutajoš 37 povezanih
Zelenski spreman za susret sa Putinom, ali pod jednim uslovom: "Trampu priča jedno..."
Telegraf pre 54 minutajoš 52 povezane