Повезане вести
Ново читање "сирана": Ростанов јунак премијерно на сцени ЈДП,у режији Горчина Стојановића
Вечерње новости 18.03.2024
ПО херојској комедији Едмона Ростана "Сирано де Бержерак", настала је представа "Сирано" у адаптацији, режији и сценографији Горчина Стојановића: премијерно извођење је 19.марта на Великој сцени "Љуба Тадић" Југословенског… »
„Припремао сам се за краља Лира, али заљубио сам се поново у Сирана“: Драган Мићановић уочи премијере у ЈДП
Нова 18.03.2024
"Сирана" не радите ако немате Сирана, глумца који ће га играти. Не бих знао ко би други могао бити у насловној улози осим Драгана Мићановића, каже Горчин Стојановић, који потписује адаптацију, режију и сценографију “Сирана”… »
У ЈДП-у премијера ростановог "сирана" Драган Мићановић у главној улози
Дневник 18.03.2024
Премијера представе "Сирано" Едмона Ростана у режији Горчина Стојановића биће одржана сутра увече у Југословенском драмском позоришту, најавила је глумачка и ауторска екипа данас у сусрету са медијима у овој установи. У представи… »
Мислио сам да је моје време за "Сирана" прошло, али ЈДП ме је изненадило: Драган Мићановић о свом младалачком сну
Блиц 18.03.2024
Дуго очекивана премијера “херојске комедије” у пет чинова Едмона Ростана “Сирано де Бержерак”, биће изведена у уторак, на сцени Југословенског драмског позоришта. Режију адаптацију и сценографију "Сирана" потписује Горчин… »
Вести дана »
Крагујевчанин сакрио два килограма марихуане у својој кући: Полиција претресла просторије и пронашла 34 вакумираних кесеца и вагицу (ФОТО)
РИНА пре 29 минутајош 39 повезаних
Покренут поновни поступак предлагања кандидата националних савета за РЕМ
Бета пре 1 сатјош 29 повезаних
Рио Тинто одлаже пројекат литијума Јадар у Србији, остаје посвећен дугорочној експлоатацији
Наслови.аи пре 1 сатјош 44 повезане
Преговори о смањењу руског удела у НИС-у уз учешће мађарског Мола
Наслови.аи пре 3 сатајош 16 повезаних