Povezane vesti
Isplivali novi detalji o željku šašiću i sonji! Pevač otkrio kako su se upoznali, njihova naslednica ostala u šoku: Ja znam...…
Kurir 18.03.2024
Sonja Vuksanović i Željko Šašić bili su u braku 10 godina iz kog imaju ćerku Sofiju. Iako su pre više od decenije stavili tačku na svoj brak, odnos Željka i Sonje i dalje intrigira javnost, a sada je Ivan Gavrilović otkrio detalje koje čak ni njihova… »
Evo kako su se upoznali Željko i Sonja: Pevač otkrio detalje, njihova ćerka Sofija ostala u šoku: "Ja znam drugačiju priču"…
Blic 18.03.2024
Sonja Vuksanović i Željko Šašić bili su u braku 10 godina iz kog imaju ćerku Sofiju. Iako su pre više od decenije stavili tačku na svoj brak, odnos Željka i Sonje i dalje intrigira javnost, a sada je Ivan Gavrilović otkrio detalje koje čak ni njihova… »
Vesti dana »

Priveremeno stopirana istraga o padu nadstrešnice u Novom Sadu: Institucije međusobno prebacuju krivicu
Nova pre 1 satjoš 15 povezanih

Pojačana kontrola saobraćaja na putevima Srbije - za tri dana otkriveno 626 vozača pod dejstvom alkohola
N1 Info pre 2 satajoš 17 povezanih

Eskalacija sukoba između Izraela i Irana uz diplomatske napore i vojne pretnje
Naslovi.ai pre 44 minutajoš 173 povezane

Evroliga se širi na 20 klubova: Crvena zvezda, Partizan i Dubai dobili višegodišnje licence
Insajder pre 2 satajoš 31 povezana

U Srbiji 85% malih biznisa startuje iz sopstvenih sredstava - Većina smatra da je finansijska pomoć države ključna za lakši početak
Ekapija pre 3 satajoš 9 povezanih