Повезане вести
"Ја сам прва особа на свету којој је дијагностикован овај рак": Алисон има невероватну животну причу: Бори се са опаком…
Блиц 18.03.2024
Алисон Варли је 2021. дијагностикован специфичан тип карцинома пехарастих ћелија након што је потражила помоћ због, како је претпоставила, инфекције грудног коша због које је имала проблема да дише. Болнички прегледи су касније… »
"Ја сам прва особа на свету којој је дијагностикован овај рак": Шокантна животна прича мајке двоје деце
Телеграф 18.03.2024
Алисон Варли, из Осета, дијагностикован је карцином пехарастих ц́елија 2021. Болест се проширила на њено слепо црево, јајнике, ректум, стомак и црева. Алисон Варли, из Осета у Западном Јоркширу, рекла је да је "престрашена" и да… »
Вести дана »
Окупљања поводом годину дана блокада: Део студената Правног факултета пружио подршку глумцима у Народном позоришту
Еуроневс пре 17 минутајош 25 повезаних
Готово је, Путин и Трамп сатерали Зеленског у ћошак: Издат најбруталнији ултиматум Украјини
Мондо пре 31 минутајош 39 повезаних
Три сценарија за Ниш! Председник Вучић поновио да је 15. јануар крајњи рок
Ало пре 1 сатјош 27 повезаних
Евидентирано више од 45.000 нелегалних објеката: Највише грађана се на овај начин пријавило за легализацију
Мондо пре 31 минутајош 55 повезаних
Од Крушевца до Минхена! Србин постаје први човек БМВ-а! Милан Недељковић генерални директор немачког гиганта
Ало пре 4 сатијош 34 повезане