Povezane vesti
Naš pevač preminuo u Torontu: Muzikom je počeo da se bavi još u ranoj mladosti
Nova 18.03.2024
Pevač narodne muzike Mile Agatonović Aga preminuo je u 76. godini života. Kako navode domaći mediji, on je preminuo 17. marta u Torontu. Mile Agatonović rođen je u Blacu i već u ranoj mladosti počeo je da se bavi muzikom. Javnosti je postao poznat… »
Preminuo pevač Mile Agatonović Aga! (VIDEO)
Svet plus 18.03.2024
Srpski pevač narodne muzike, Mile Agatonović Aga, preminuo je 17. marta 2024. godine u 75. godini života, u Torontu. Mile Agatonović Aga muzikom se bavio od rane mladosti, a 1983. godine otpevao je prvenac "Peva mi se, igra mi se" u izdanju PGP-RTB… »
Tragične vesti! Preminuo poznati srpski pevač u Torontu
Kurir 18.03.2024
Poznati srpski pevač narodne muzike Mile Agatonović Aga, preminuo je u 17. marta u Torontu u 75. godini života. Rođen je u Blacu, 1949. godine. Od rane mladosti se bavio muzikom i pevanjem. Godine 1983. otpevao je prvenac Peva mi se, igra mi se, u… »
Srpski pevač preminuo u Torontu: Mile Agatonović nas napustio u 75. godini života
Mondo 18.03.2024
Mile Agatonović Aga preminuo je u 75. godini. Mile Agatonović Aga preminuo je u 75. godini. Poznati pevač Mile Agatonović Aga preminuo je 17. marta u Torontu u 75. godini. Rođen je u Blacu, od rane mladosti se bavio muzikom i pevanjem. Godin 198… »
Tužne vesti u Torontu preminuo naš poznati pevač
Dnevnik 18.03.2024
Poznati srpski pevač narodne muzike Mile Agatonović Aga, preminuo je u 17. marta u Torontu u 75. godini života. Rođen je u Blacu, 1949. godine. Od rane mladosti se bavio muzikom i pevanjem. Godine 1983. otpevao je prvenac Peva mi se, igra mi se, u… »
Tragedija: Poznati srpski pevač umro u Torontu
Večernje novosti 18.03.2024
POZNATI srpski pevač narodne muzike Mile Agatonović Aga, preminuo je u 17. marta u Torontu u 75. godini života, saznaju "Novosti". Foto: Printskrin Rođen je u Blacu, 1949. godine. Od rane mladosti se bavio muzikom i pevanjem. Godine 1983. otpevao je… »
Umro poznati srpski pevač
Telegraf 18.03.2024
Iza sebe ima dugu karijeru, ostaće poznat po narodnoj muzici. Srpski pevač narodne muzike, Mile Agatonović Aga (75), umro je 17. marta 2024. godine, u Torontu. Muzikom se bavio od rane mladosti, a 1983. godine otpevao je prvenac "Peva mi se, igra mi… »
Vesti dana »
Mreža za restituciju pozvala Vladu Srbije da povuče iz procedure dva predložena zakona
Insajder pre 1 satjoš 101 povezana
Protest u Novom Sadu zbog napada na studentkinju, skupovi podrške u Beogradu i drugim gradovima
RTS pre 9 minutajoš 86 povezanih
Održan protest u Kragujevcu: Građani šetali od zgrade BIA do prostorija SNS
N1 Info pre 2 satajoš 63 povezane