Povezane vesti
Naš pevač preminuo u Torontu: Muzikom je počeo da se bavi još u ranoj mladosti
Nova 18.03.2024
Pevač narodne muzike Mile Agatonović Aga preminuo je u 76. godini života. Kako navode domaći mediji, on je preminuo 17. marta u Torontu. Mile Agatonović rođen je u Blacu i već u ranoj mladosti počeo je da se bavi muzikom. Javnosti je postao poznat 1983… »
Tragične vesti! Preminuo poznati srpski pevač u Torontu
Kurir 18.03.2024
Poznati srpski pevač narodne muzike Mile Agatonović Aga, preminuo je u 17. marta u Torontu u 75. godini života. Rođen je u Blacu, 1949. godine. Od rane mladosti se bavio muzikom i pevanjem. Godine 1983. otpevao je prvenac Peva mi se, igra mi se, u… »
Umro poznati srpski pevač
Telegraf 18.03.2024
Iza sebe ima dugu karijeru, ostaće poznat po narodnoj muzici. Srpski pevač narodne muzike, Mile Agatonović Aga (75), umro je 17. marta 2024. godine, u Torontu. Muzikom se bavio od rane mladosti, a 1983. godine otpevao je prvenac "Peva mi se, igra mi se"… »
Vesti dana »
VJT o slučaju Senjak: Od policije zatraženo da proveri imovinu i prihode jednog od uhapšenih
Serbian News Media pre 1 satjoš 24 povezane
Vuk Cvijić o potrazi za Nešovićem: Policija je toliko nesposobna da ne može da nađe telo koje je sama sakrila
Glas Zaječara pre 39 minutajoš 77 povezanih
Posle noćnog skoka zbog izjave Trampa smirila se cena nafte u svetu
N1 Info pre 1 satjoš 25 povezanih
Vraćaju se prolećne temperature, ali u ovim delovima Srbije se očekuju pljuskovi: Prognoza vremena za kraj maja
Mondo pre 1 satjoš 35 povezanih