Povezane vesti

Naš pevač preminuo u Torontu: Muzikom je počeo da se bavi još u ranoj mladosti

Naš pevač preminuo u Torontu: Muzikom je počeo da se bavi još u ranoj mladosti

Nova 18.03.2024
Pevač narodne muzike Mile Agatonović Aga preminuo je u 76. godini života. Kako navode domaći mediji, on je preminuo 17. marta u Torontu. Mile Agatonović rođen je u Blacu i već u ranoj mladosti počeo je da se bavi muzikom. Javnosti je postao poznat… »
Preminuo pevač Mile Agatonović Aga! (VIDEO)

Preminuo pevač Mile Agatonović Aga! (VIDEO)

Svet plus 18.03.2024
Srpski pevač narodne muzike, Mile Agatonović Aga, preminuo je 17. marta 2024. godine u 75. godini života, u Torontu. Mile Agatonović Aga muzikom se bavio od rane mladosti, a 1983. godine otpevao je prvenac "Peva mi se, igra mi se" u izdanju PGP-RTB… »
Tragične vesti! Preminuo poznati srpski pevač u Torontu

Tragične vesti! Preminuo poznati srpski pevač u Torontu

Kurir 18.03.2024
Poznati srpski pevač narodne muzike Mile Agatonović Aga, preminuo je u 17. marta u Torontu u 75. godini života. Rođen je u Blacu, 1949. godine. Od rane mladosti se bavio muzikom i pevanjem. Godine 1983. otpevao je prvenac Peva mi se, igra mi se, u… »
Srpski pevač preminuo u Torontu: Mile Agatonović nas napustio u 75. godini života

Srpski pevač preminuo u Torontu: Mile Agatonović nas napustio u 75. godini života

Mondo 18.03.2024
Mile Agatonović Aga preminuo je u 75. godini. Mile Agatonović Aga preminuo je u 75. godini. Poznati pevač Mile Agatonović Aga preminuo je 17. marta u Torontu u 75. godini. Rođen je u Blacu, od rane mladosti se bavio muzikom i pevanjem. Godin 198… »
Tužne vesti u Torontu preminuo naš poznati pevač

Tužne vesti u Torontu preminuo naš poznati pevač

Dnevnik 18.03.2024
Poznati srpski pevač narodne muzike Mile Agatonović Aga, preminuo je u 17. marta u Torontu u 75. godini života. Rođen je u Blacu, 1949. godine. Od rane mladosti se bavio muzikom i pevanjem. Godine 1983. otpevao je prvenac Peva mi se, igra mi se, u… »
Tragedija: Poznati srpski pevač umro u Torontu

Tragedija: Poznati srpski pevač umro u Torontu

Večernje novosti 18.03.2024
POZNATI srpski pevač narodne muzike Mile Agatonović Aga, preminuo je u 17. marta u Torontu u 75. godini života, saznaju "Novosti". Foto: Printskrin Rođen je u Blacu, 1949. godine. Od rane mladosti se bavio muzikom i pevanjem. Godine 1983. otpevao je… »
Umro poznati srpski pevač

Umro poznati srpski pevač

Telegraf 18.03.2024
Iza sebe ima dugu karijeru, ostaće poznat po narodnoj muzici. Srpski pevač narodne muzike, Mile Agatonović Aga (75), umro je 17. marta 2024. godine, u Torontu. Muzikom se bavio od rane mladosti, a 1983. godine otpevao je prvenac "Peva mi se, igra mi… »

Vesti dana »