Povezane vesti
Otkrivamo stanje izbodenog muškarca u Obrenovcu: "Ubo me je i pobegao na biciklu"
Telegraf 19.03.2024
Istragu vodi Osnovno javno tužilaštvo u Obrenovcu. Policija u Obrenovcu raspisala je potragu za napadačem koji je jutros oko 6 sati sečivom izbo Milana M. (43), a i traga za snimkom sa okolnih kamera kako bi mu ušli u trag. Kako "Telegraf.rs" saznaje… »
Muškarac ušetao u Hitnu pomoć u Obrenovcu sav krvav: "Neko me je isekao nožem na ulici"
Telegraf 19.03.2024
Muškarac je zadobio lake telesne povrede. M.M. (43) jutros je zadobio lakše telesne povrede kada ga je, kako tvrdi, nepoznata osoba posekla nožem u Obrenovcu, saznaje Telegraf.rs. Kako saznajemo, on je sam došao u Hitnu pomoć u Obrenovcu i prijavio da ga… »
Vesti dana »
Zamenik gradonačelnika Čačka: Novi problem na cevovodu, ali se ne očekuje prekid vodosnabdevanja
Insajder pre 58 minutajoš 53 povezane
Javnost treba da zna za Vučića iz Skaja: Odbijena tužba brata predsednika Srbije protiv Vijesti
Vranje news pre 4 minutajoš 11 povezanih
Paklena vrućina stvara neviđene probleme Novaku: Jedna stvar ipak može da raduje pred drugi meč Đokovića na Rolan Garosu!
Kurir pre 4 minutajoš 24 povezane
Alo i Informer sa ćerkama firmama dobili više od 58 miliona dinara iz javnih budžeta
In medija pre 1 satjoš 13 povezanih