Povezane vesti

Žorič tvrdi: Semi Odželej potpisao za Crvenu zvezdu!

Žorič tvrdi: Semi Odželej potpisao za Crvenu zvezdu!

Sport klub 19.03.2024
Nekad košarkaš, sada skaut i reporter Nemanja Žorič, objavio je na Twitteru da je Semi Odželej dogovorio saradnju sa Crvenom zvezdom za sezonu 2024/25. Sponzor specijala Evrolige u sezoni 2023/24 – MaxBet. Žorič je dodao da mu je izvor potvrdio… »
''To je baš ludo, opredeljuješ se na čijoj si strani!'' Superstar NBA lige oduševljen ''grobarima'' i ''delijama''

''To je baš ludo, opredeljuješ se na čijoj si strani!'' Superstar NBA lige oduševljen ''grobarima'' i ''delijama''

Večernje novosti 19.03.2024
Košarkaš Los Anđeles klipersa i zvezda NBA lige Pol Džordž rekao je da mu je supruga pokazala navijače Partizana, a Amerikanac je oduševljen predstavom ''grobara''. Foto: Instagram / ygtrece - Dosta je dobrih i interesantnih stvari u Evropi. Na… »
Srpski zet i NBA as oduševljen večitim rivalima: Ljubav prema Zvezdi i Partizanu je kao droga

Srpski zet i NBA as oduševljen večitim rivalima: Ljubav prema Zvezdi i Partizanu je kao droga

Danas 19.03.2024
Pol Džordž godinama unazad jedan je od najboljih spoljnih igrača u NBA ligi. Da utakmice Crvene zvezde i Partizana čine brend Evrolige daleko prepoznatljivijim van Starog kontinenta, opšte je poznata stvar. Ipak, kada se ambijentom u Beogradskoj… »
NBA superstar fasciniran navijačima u Srbiji: „Utakmice napolju, dim, baklje, navijanje – predobro!“ (video)

NBA superstar fasciniran navijačima u Srbiji: „Utakmice napolju, dim, baklje, navijanje – predobro!“ (video)

Hot sport 19.03.2024
On je u braku sa Danijelom Rajić i često dolazi sa njom u Srbiju Košarkaš LA Klipersa, Pol Džordž, objavio je novu epizodu svog podkasta u kojem je razgovarao sa Tajrisom Haliburtonom, a između ostalog, dotakli su se teme košarke u Evropi… »
NBA superstar: Zvezda i Partizan su kao droga

NBA superstar: Zvezda i Partizan su kao droga

Sport klub 19.03.2024
Pol Džordž, superstar Los Anđeles Klipersa, pored sjajnih partija u NBA ligi, poznat je i po svojim podkastima, koji su jedni od najgledanijih u Americi. Sponzor specijala Evrolige u sezoni 2023/24 – MaxBet. U poslednjem sjajni igrač se dotakao… »
Pol Džorž fasciniran Večitim derbijem: "Opasno je, kao droga, voleo bih tako i u NBA!"

Pol Džorž fasciniran Večitim derbijem: "Opasno je, kao droga, voleo bih tako i u NBA!"

Sportske.net 19.03.2024
Snimci o atmosferi na tribinama Partizana i Crvene zvezde u Evroligi postali su viralni širom sveta i značajno su podigli rejting elitnog evropskog takmičenja u doba društvenih mreža. Kadrovi iz "Arene" došli su i do srpskog zeta Pola Džordža… »
NBA superstar oduševljen Partizanom! "Moja žena je Srpkinja i pustila mi je snimke... Kao bande!"

NBA superstar oduševljen Partizanom! "Moja žena je Srpkinja i pustila mi je snimke... Kao bande!"

Mondo 19.03.2024
Sjajni košarkaš Los Anđeles Klipersa Pol Džordž oduševljen je Partizanom i njihovim navijačima. Sjajni košarkaš Los Anđeles Klipersa Pol Džordž oduševljen je Partizanom i njihovim navijačima. Dobro je poznato da je NBA zvezda Pol Džordž… »
Navijači Partizana raspametili čuvenog NBA superstara! Pol Džordž: Moja žena je iz Srbije, pokazala mi je snimke - dim…

Navijači Partizana raspametili čuvenog NBA superstara! Pol Džordž: Moja žena je iz Srbije, pokazala mi je snimke - dim…

Kurir 19.03.2024
Košarkaš Los Anđeles Klipersa Pol Džordž oduševljen je atmosferom na utakmicama Partizana. U razgovoru sa kolegom Tajrisom Halibartonom u svom popularnom podkastu, Džordž se, između ostalog, dotakao i evropske košarke. Slavni as je pomenuo… »

Vesti dana »