Povezane vesti
Bio sam odvratan, terao sam momke da ga "ugase" Nije podnosio Veljka Ražnatovića, a onda su postali kumovi
Mondo 19.03.2024
Kapiten bokserske reprezentacije Srbije priznao je da na samom početku nije podnosio Veljka Ražnatovića. Kapiten bokserske reprezentacije Srbije priznao je da na samom početku nije podnosio Veljka Ražnatovića. Sin Svetlane Cece Ražnatović, Veljko… »
"Bio sam odvratan prema njemu, a on je došao i pružio mi ruku!" Ovaj sportista je kum Veljka Ražnatovića
Telegraf 19.03.2024
Izgladili su odnose, te je tako Vladan postao kum porodici Ražnatović. Veljko Ražnatović je postao profesionalni bokser sa 25 godina, a čak je sa sinom Željkom u naručju proslavio osvajanje svog prvog šampionskog pojasa. Kako je skoro istakao, boksom je… »
Vesti dana »

Hitno upozorenje RHMZ! Do ovog datuma će biti nesnosne vrućine, ovi delovi Srbije pod najvećim udarom Sunca!
Alo pre 11 minutajoš 25 povezanih

Evropski lideri pozivaju na veći 'pritisak' na Rusiju dok Zelenski odbacuje razmenu teritorija
Slobodna Evropa pre 16 minutajoš 24 povezane

Jokićeva magija zapalila društvene mreže! Ljudi masovno dele spektakularan potez neponovljivog Srbina - Ovo nije košarka, ovo je umetnost!
Kurir pre 31 minutajoš 9 povezanih

Očekuje se pojačan saobraćaj ka Mađarskoj, Hrvatskoj i Severnoj Makedoniji, ali i od Bugarske
Radio 021 pre 1 satjoš 7 povezanih