Povezane vesti
Bio sam odvratan, terao sam momke da ga "ugase" Nije podnosio Veljka Ražnatovića, a onda su postali kumovi
Mondo 19.03.2024
Kapiten bokserske reprezentacije Srbije priznao je da na samom početku nije podnosio Veljka Ražnatovića. Kapiten bokserske reprezentacije Srbije priznao je da na samom početku nije podnosio Veljka Ražnatovića. Sin Svetlane Cece Ražnatović, Veljko… »
"Bio sam odvratan prema njemu, a on je došao i pružio mi ruku!" Ovaj sportista je kum Veljka Ražnatovića
Telegraf 19.03.2024
Izgladili su odnose, te je tako Vladan postao kum porodici Ražnatović. Veljko Ražnatović je postao profesionalni bokser sa 25 godina, a čak je sa sinom Željkom u naručju proslavio osvajanje svog prvog šampionskog pojasa. Kako je skoro istakao, boksom je… »
Vesti dana »
Tramp: SAD bi mogle da završe sa Iranom i ostave saveznicima da brinu o Ormuzu
NIN pre 13 minutajoš 53 povezane
"Kada imate preveliku slobodu onda to uđe u anarhiju": Šta je u Briselu o slobodi medija i etičkim standardima izjavila Ana Brnabić
Insajder pre 28 minutajoš 24 povezane
"Osmeh Vojvodine" u brojkama: 186 kilometara asfalta, 12 petlji i 46 mostova spojiće Bački Breg i Srpsku Crnju (foto)
Blic pre 2 satajoš 29 povezanih
Odbornici u Novom Sadu oduzeli prostorije Akademiji umetnosti: Gradonačelnik tvrdi da su prostorije zloupotrebljene, studenti organizuju plenum u Galeriji
Danas pre 2 satajoš 41 povezana
Ministarstvo kulture: Požar na krovu paviljona Srbije u Veneciji izbio tokom renoviranja
Beta pre 2 satajoš 27 povezanih