Povezane vesti
"Nemam odakle da stvorim lovu": Baka Prase u ogromnim dugovima zbog kocke, a sada se oglasila i Anja Bla, devojka jutjubera u…
Blic 19.03.2024
Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, poslednjih meseci na svojim društvenim mrežama reklamira kocku, koja mu se sada obila o glavu. Naime, on je na svojim storijima na Instagramu saopštio da je upao u velike dugove zbog kocke i da je izgubio… »
Mnogo sam se zadužio, nemam da vratim lovu! Baka Prase tvrdi da je upao u probleme: Ne mogu da se vratim!
Mondo 19.03.2024
Bogdan Ilić tvrdi da je izgubio veliku količinu novca i da neće da se vrati dok sve ne reši. Bogdan Ilić tvrdi da je izgubio veliku količinu novca i da neće da se vrati dok sve ne reši. Jedan od naših najpoznatijih jutjubera, Bogdan Ilić poznatiji kao… »
"Ne mogu da se vratim dok ne rešim sve..." Baka Prase tvrdi da je upao u ogromne finansijske probleme
Telegraf 19.03.2024
Jutjuber se, kako ističe, povlači na neko vreme. Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, oglasio se na svom Instagram storiju i poručio fanovima da će se vratiti na mreže kada bude rešio probleme. - Mnogo sam para sj**ao i mnogo sam se zadužio… »
Vesti dana »
Saslušan Veselin Milić, tužilaštvo traži pritvor, smenjen sa mesta načelnika Policijske uprave za grad Beograd
RTV pre 28 minutajoš 126 povezanih
Saslušan načelnik beogradske policije Veselin Milić, tužilaštvo traži pritvor
Euronews pre 1 satjoš 48 povezanih
Cene goriva u Srbiji ostaju nepromenjene do 22. maja, uredba o cenama produžena do avgusta
Naslovi.ai pre 5 satijoš 29 povezanih
Šta je „Tukididova zamka“ o kojoj su Si i Tramp danas razgovarali?
Nedeljnik pre 53 minutajoš 85 povezanih