Повезане вести
Брата учеснице звезде Гранда нашли испод аутомобила! Певачица објавила поруку коју јој је послао пре него што је погинуо
Курир 19.03.2024
Младић Бојан К. (21) који је погинуо синоћ око 23 сата на путу из Лознице ка месту Завлака, је брат такмичарке Милице Костадиновић из Звезда Гранда. Млада певачица је данас објавила да јој је брат преминуо, а сада је потврђено да… »
Српска певачица објавила поруку коју јој је послао брат који је погинуо: "Ти си ми све, хвала ти што ми причаш да полако возим"…
Блиц 19.03.2024
Брат певачице која се такмичи у музичком такмичењу "Звезде Гранда", Милице Костадиновић, страдао је синоћ око 23 сата на путу из Лознице ка месту Завлака. Милица се од њега опростила тужном поруком и сликом коју је објавила на… »
Певачица објавила поруку коју јој је послао брат који је погинуо: "Хвала ти што ми причаш да полако возим"
Телеграф 19.03.2024
"Воли те сестра. Чувај ме, као што сам се ја трудила", поручила је она. Брат певачице која се такмичи у Звездама Гранда, Милице Костадиновић, страдао је синоћ око 23 сата на путу из Лознице ка месту Завлака. Она се од њега… »
Стравична слика са места несреће у којој је страдао брат "Звезде Гранда": Аутомобил потпуно смрскан, тело пронашли испод возила…
Блиц 19.03.2024
Брат певачице Милице Костадиновић трагично је синоћ настрадао у саобраћајној несрећи. Милица је данас на свом Инстаграм профилу објавила ову тужну вест где се емотивним речима опростила од њега. На Инстаграму, на страници 192_рс… »
Стравична слика аутомобила у ком је страдао брат звезде Гранда: Тело несрећног момка пронађено испод возила
Телеграф 19.03.2024
Брат Милице Костадиновић погинуо је код Лознице. Младић Бојан К. (21) који је погинуо синоћ око 23 сата на путу из Лознице ка месту Завлака, је брат такмичарке Милице Костадиновић из Звезда Гранда. Млада певачица је данас… »
Преминуо брат Звезде Гранда! Велика туга у певачицином дому, њене речи кидају душу: "Бато мој, зашто овако?"
Мондо 19.03.2024
Брат певачице Милице Костадиновић је преминуо. Брат певачице Милице Костадиновић је преминуо. Бивша учесница такмичења " Звезде Гранда", Милица Костадиновић огласила се на Инстаграму и саопштила тужне вести, да је остала без… »
Језива трагедија у дому младе звезде Гранда Преминуо јој брат, порука разара душу: Бато мој, нисмо се ни поздравили...
Курир 19.03.2024
Звезди "Гранда", певачици Милици Костадиновић, преминуо је брат. Она се, сломљена од бола, опростила од њега емотивним речима на друштвеној мрежи Инстаграм. - Душо моја мила, бато мој, зашто овако? Нисмо се бато овако… »
Страшна вест! Умро брат младе звезде Гранда: "Зашто овако, бато мој, око моје..."
Телеграф 19.03.2024
Певачица се опростила од вољене особе. Учесници музичког такмичења "Звезда Гранда" Милици Костадиновић догодио се смртни случај у породици. Певачица је објавила на друштвеним мрежама да јој је преминуо брат од кога се опростила… »
Вести дана »
Трагедија у Земуну: Радника обезбеђења ударио воз, огласили се из "Србијавоза"
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Земље се масовно повлаче са Евровизије 2026. Најављен бојкот након што је Израелу дозвољено учешће на такмичењу
Блиц пре 9 сатијош 3 повезане