Povezane vesti
"Ja sam Srbin koji živi u Hrvatskoj": Nemanja boravi na Jadranu već godinu dana, a sada je pokazao kakve poruke dobija:"Aj ti…
Blic 19.03.2024
Nemanja Radošević trenutno živi u Istri, bavi se poslom animatora, a na TikToku privukao je pažnju kao Srbin koji se preselio u Hrvatsku. “Snimio sam više klipova kako sam ja Srbin koji trenutno živi u Hrvatskoj. Dobio sam puno komentara ljudi koji su mi… »
„Ja sam Srbin koji živi u Hrvatskoj – evo kakve poruke dobijam“
Nova 19.03.2024
Nemanja Radošević trenutno živi u Istri, bavi se poslom animatora, a na TikToku privukao je pažnju kao Srbin koji se preselio u Hrvatsku. “Snimio sam više klipova kako sam ja Srbin koji trenutno živi u Hrvatskoj. Dobio sam puno komentara ljudi koji su mi… »
Vesti dana »
Jutro hladno sa mrazom, tokom dana vedro: Kakvo nas vreme očekuje danas i do kraja nedelje
NIN pre 13 minutajoš 27 povezanih
Kamera zabeležila reakciju Srbina! Nikola skočio sa klupe kada je video šta je Gordon uradio!
Kurir pre 3 minutajoš 29 povezanih
(Foto) „Prelaze crvenu liniju, udarićemo ih kao nikad pre“ Tramp tvrdi da je Iran spreman na pregovore, a ajatolah objavio karikaturu koja će Ameriku dovesti do ključanja
Blic pre 18 minutajoš 19 povezanih
Voditeljka isprozivala Leonarda Dikaprija na dodeli Zlatnih globusa: Njegova reakcija je postala hit (video)
Kurir pre 23 minutajoš 17 povezanih
Ovde je čak -17 stepeni: Cela Srbija osvanula sa temperaturom u minusu
Mondo pre 1 satjoš 12 povezanih