Povezane vesti
"Ja sam Srbin koji živi u Hrvatskoj": Nemanja boravi na Jadranu već godinu dana, a sada je pokazao kakve poruke dobija:"Aj ti…
Blic 19.03.2024
Nemanja Radošević trenutno živi u Istri, bavi se poslom animatora, a na TikToku privukao je pažnju kao Srbin koji se preselio u Hrvatsku. “Snimio sam više klipova kako sam ja Srbin koji trenutno živi u Hrvatskoj. Dobio sam puno komentara ljudi koji su mi… »
„Ja sam Srbin koji živi u Hrvatskoj – evo kakve poruke dobijam“
Nova 19.03.2024
Nemanja Radošević trenutno živi u Istri, bavi se poslom animatora, a na TikToku privukao je pažnju kao Srbin koji se preselio u Hrvatsku. “Snimio sam više klipova kako sam ja Srbin koji trenutno živi u Hrvatskoj. Dobio sam puno komentara ljudi koji su mi… »
Vesti dana »
Završen studentski skup "Sve se vidi na Vidovdan" u Kraljevu - Poruke o Kosovu, poštovanju ustava i zakona, prosveti (VIDEO)
Insajder pre 36 minutajoš 30 povezanih
Strašna tragedija na Kipru: Deca od 8 i 10 godina pronađena mrtva u zaključanom autu, uhapšeni roditelji iz Bugarske
Euronews pre 1 satjoš 27 povezanih
SZO: Više od 1.300 ljudi umrlo tokom toplotnog talasa koji je pogodio Evropu
Insajder pre 1 satjoš 26 povezanih
Pušteno svih 36 privedenih nakon Vidovdana na Gazimestanu: Sutra prekršajno ročište
Nova pre 1 satjoš 16 povezanih
Njihovo rivalstvo nema cenu: Mercedes dominirao na F1, ali Hamilton i Ferstapen ukrali šou!
Hot sport pre 5 satijoš 29 povezanih