Povezane vesti
Zdjelar ponovo među "Orlovima": "Protiv Brazila kao da je juče bilo..."
Sportske.net 19.03.2024
"Drago mi je je da sam ponovo ovde, veliko je zadovoljstvo i privilegija biti u reprezentaciji posle dugo vremena. Srećan sam što sam ponovo tu i što mogu da branim boje naše države", rekao je Zdjelar, prenosi Fudbalski savez Srbije. "Dugo nisam bio u… »
Zdjelar: Da pokažem selektoru da mi je mesto u reprezentaciji
Sportski žurnal 19.03.2024
Fudbaler moskovskog CSKA kaže da je nemoguće naći karte za meč u Moskvi. Fudbaler moskovskog CSKA Saša Zdjelar rekao je danas da mu je drago što je ponovo u timu Srbije i dodao da želi da pokaže selektoru Draganu Stojkoviću da mu je mesto u nacionalnom… »
Zdjelar zadirkuje saigrača iz CSKA zbog Mitrovića: „Ne bih voleo da sam u njegovoj koži!“
Hot sport 19.03.2024
U CSKA nastupaju tri ruska reprezentativca Saša Zdjelar se vratio u redove reprezentacije Srbije, za koju je ranije odigrao tri meča, te će pokušati da se nametne selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju u ovom martovskom ciklusu. Prva prilika biće već u… »
''Mesto mi je u reprezentaciji!'' Bivši fudbaler Partizana želi da pokaže selektoru da nije pogrešio pozvavši ga u nacionalni…
Večernje novosti 19.03.2024
Fudbalski reprezentivac Srbije Saša Zdjelar izjavio je danas u Staroj Pazovi da je srećan što će igrati za nacionalni tim na prijateljskim mečevima protiv Rusije i Kipra. FOTO: Profimedia Fudbaleri Srbije se u Staroj Pazovi pripremaju za predstojeće… »
Zdjelar: Da pokažem selektoru da mi je mesto u reprezentaciji
Danas 19.03.2024
Fudbaler moskovskog CSKA Saša Zdjelar rekao je danas da mu je drago što je ponovo u timu Srbije i dodao da želi da pokaže selektoru Draganu Stojkoviću da mu je mesto u nacionalnom timu. „Drago mi je je da sam ponovo ovde, veliko je zadovoljstvo i… »
Naši "Rusi" najavljuju duel u Moskvi: Privilegija je što smo opet sa "orlovima"
Večernje novosti 19.03.2024
SRBIJA putuje u Moskvu, a iz Moskve su prvo u Beograd na okupljanje reprezentacije morali da dođu momci koji nose dres CSKA. Saša Zdjelar i Milan Gajič su u opširnom razgovoru za internet sajt Fudbalskog saveza Srbije najavili prijateljski duel u… »
Zdjelar i Gajić: Srećni smo zbog povratka u reprezentaciju
Sport klub 19.03.2024
Zahvaljujući dobroj formi u ruskom šampionatu, Saša Zdjelar i Milan Gajić, dobili su poverenje selektora Dragana Stojkovića da upravo u zemlji i gradu u kome igraju s velikim uspehom, Moskvi, pokažu i dokažu sve ono što ih preporučilo za dres fudbalske… »
Vesti dana »

U Srbiji sunčano i veoma toplo vreme uz upozorenja na visoke temperature i porast toplote tokom vikenda
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 27 povezanih

Problem za leh: Šampion Poljske oslabljen dolazi na megdan Crvenoj zvezdi!
Večernje novosti pre 1 satjoš 28 povezanih

"Kad Tramp ovo čuje, biće gneva..." Zna se šta je Zelenski sad uradio, kakvu odluku je saopštio!
Alo pre 50 minutajoš 137 povezanih

Ministarstvo poljoprivrede započelo isporuku pomoći poljoprivrednicima pogođenim požarima
Naslovi.ai pre 5 satijoš 21 povezana