Povezane vesti

Zdjelar zadirkuje saigrača iz CSKA zbog Mitrovića: „Ne bih voleo da sam u njegovoj koži!“

Zdjelar zadirkuje saigrača iz CSKA zbog Mitrovića: „Ne bih voleo da sam u njegovoj koži!“

Hot sport 19.03.2024
U CSKA nastupaju tri ruska reprezentativca Saša Zdjelar se vratio u redove reprezentacije Srbije, za koju je ranije odigrao tri meča, te će pokušati da se nametne selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju u ovom martovskom ciklusu. Prva prilika biće već u… »
Zdjelar: Da pokažem selektoru da mi je mesto u reprezentaciji

Zdjelar: Da pokažem selektoru da mi je mesto u reprezentaciji

Danas 19.03.2024
Fudbaler moskovskog CSKA Saša Zdjelar rekao je danas da mu je drago što je ponovo u timu Srbije i dodao da želi da pokaže selektoru Draganu Stojkoviću da mu je mesto u nacionalnom timu. „Drago mi je je da sam ponovo ovde, veliko je zadovoljstvo i… »
Naši "Rusi" najavljuju duel u Moskvi: Privilegija je što smo opet sa "orlovima"

Naši "Rusi" najavljuju duel u Moskvi: Privilegija je što smo opet sa "orlovima"

Večernje novosti 19.03.2024
SRBIJA putuje u Moskvu, a iz Moskve su prvo u Beograd na okupljanje reprezentacije morali da dođu momci koji nose dres CSKA. Saša Zdjelar i Milan Gajič su u opširnom razgovoru za internet sajt Fudbalskog saveza Srbije najavili prijateljski duel u… »
Zdjelar i Gajić: Srećni smo zbog povratka u reprezentaciju

Zdjelar i Gajić: Srećni smo zbog povratka u reprezentaciju

Sport klub 19.03.2024
Zahvaljujući dobroj formi u ruskom šampionatu, Saša Zdjelar i Milan Gajić, dobili su poverenje selektora Dragana Stojkovića da upravo u zemlji i gradu u kome igraju s velikim uspehom, Moskvi, pokažu i dokažu sve ono što ih preporučilo za dres fudbalske… »

Vesti dana »

Iran i Hezbolah pojačali napade na Izrael

Iran i Hezbolah pojačali napade na Izrael

N1 Info pre 44 minutajoš 124 povezane
"Verujem da možemo da eliminišemo Mađare"

"Verujem da možemo da eliminišemo Mađare"

Sportske.net pre 19 minutajoš 26 povezanih
Dve zgrade se srušile u eksploziji Istanbulu (VIDEO)

Dve zgrade se srušile u eksploziji Istanbulu (VIDEO)

Vesti online pre 1 satjoš 22 povezane
Užasan dan za Tudora: Negativan rekord i porodična tragedija

Užasan dan za Tudora: Negativan rekord i porodična tragedija

Sport klub pre 19 minutajoš 23 povezane