Повезане вести
Здјелар задиркује саиграча из ЦСКА због Митровића: „Не бих волео да сам у његовој кожи!“
Хот спорт 19.03.2024
У ЦСКА наступају три руска репрезентативца Саша Здјелар се вратио у редове репрезентације Србије, за коју је раније одиграо три меча, те ће покушати да се наметне селектору Драгану Стојковићу Пиксију у овом мартовском циклусу… »
Здјелар: Да покажем селектору да ми је место у репрезентацији
Данас 19.03.2024
Фудбалер московског ЦСКА Саша Здјелар рекао је данас да му је драго што је поново у тиму Србије и додао да жели да покаже селектору Драгану Стојковићу да му је место у националном тиму. „Драго ми је је да сам поново овде, велико… »
Наши "Руси" најављују дуел у Москви: Привилегија је што смо опет са "орловима"
Вечерње новости 19.03.2024
СРБИЈА путује у Москву, а из Москве су прво у Београд на окупљање репрезентације морали да дођу момци који носе дрес ЦСКА. Саша Здјелар и Милан Гајич су у опширном разговору за интернет сајт Фудбалског савеза Србије најавили… »
Здјелар и Гајић: Срећни смо због повратка у репрезентацију
Спорт клуб 19.03.2024
Захваљујући доброј форми у руском шампионату, Саша Здјелар и Милан Гајић, добили су поверење селектора Драгана Стојковића да управо у земљи и граду у коме играју с великим успехом, Москви, покажу и докажу све оно што их… »
Вести дана »
ВИДЕО Еколошка катастрофа код Ужица: Излила се отпадна вода из депоније Дубоко, активисти питају – „Зашто десет сати нико није санирао квар?“
Нова пре 1 сатјош 18 повезаних
“Зубато сунце”: Кошава јача, температуре наредних дана од -8 до 0°Ц
Еуроневс пре 4 сатијош 21 повезана
Новак Ђоковић на Аустралијан опену 2026: Поход на 25. гренд слем и меч против Педра Мартинеза
Наслови.аи пре 4 минутајош 30 повезаних
Вицо и Рашовиц́ за Спутњик пред Мађаре: „Нека бију – туц́и ц́емо и ми“
Спутник пре 9 минутајош 22 повезане