Повезане вести
Сирано” вечерас премијерно у у ЈДП-у
Политика 19.03.2024
Премијера представе „Сирано” Едмона Ростана у адаптацији и режији Горчина Стојановића који је потписао и сценографију биће изведена вечерас од 20 сати на сцени „Љуба Тадић” Југословенског драмског позоришта у Београду. Насловног… »
Ново читање "сирана": Ростанов јунак премијерно на сцени ЈДП, у режији Горчина Стојановића
Вечерње новости 19.03.2024
ПО херојској комедији Едмона Ростана "Сирано де Бержерак", настала је представа "Сирано" у адаптацији, режији и сценографији Горчина Стојановића: премијерно извођење је вечерас на Великој сцени "Љуба Тадић" Југословенског… »
"Мислио сам да је то иза мене" Драган Мићановић у херојској комедији, а Анита Манчић ставила бркове: Питала сам зашто ја?
Курир 19.03.2024
Херојска комедија "Сирано" у режији Горчина Стојановића премијерно ће бити изведена у уторак на великој сцени Југословенског драмског позоришта. Комад Едмона Ростана који доноси причу о вечитој борби између човекове потраге за… »
Да ли моћ искључује и слободу и љубав: Драган Мићановић вечерас премијерно у ЈДП као заљубљени поетични филозоф Сирано…
Данас 19.03.2024
На Великој сцени „Љуба Тадић“ Југословенског драмског позоришта вечерас ће премијерно бити изведено најзначајније дело неоромантичног француског песника и драматичара Едмона Ростана, „Сирано“, у режији Горчина Стојановића, који… »
Вести дана »

Временска прогноза за понедељак 15. септембар 2025: Током јутра слаба киша, температура до 27
Бета пре 5 сатијош 4 повезане

Београд у знаку Српских застава: Дан српског јединства биће обележен и у родном граду најпознатијег Солунца, Драгутина Матића (фото)
Блиц пре 1 сатјош 2 повезане

Данац освојио Шпанију: Вингегор победник 80. јубиларне Вуелте, последња етапа прекинута због протеста
Курир пре 16 минутајош 3 повезане

Министарство спољних послова Румуније уложило протест амбасадору Русије због упада руског дрона
Данас пре 6 сатијош 2 повезане