Povezane vesti
Sirano” večeras premijerno u u JDP-u
Politika 19.03.2024
Premijera predstave „Sirano” Edmona Rostana u adaptaciji i režiji Gorčina Stojanovića koji je potpisao i scenografiju biće izvedena večeras od 20 sati na sceni „Ljuba Tadić” Jugoslovenskog dramskog pozorišta u Beogradu. Naslovnog junaka tumači Dragan… »
Novo čitanje "sirana": Rostanov junak premijerno na sceni JDP, u režiji Gorčina Stojanovića
Večernje novosti 19.03.2024
PO herojskoj komediji Edmona Rostana "Sirano de Beržerak", nastala je predstava "Sirano" u adaptaciji, režiji i scenografiji Gorčina Stojanovića: premijerno izvođenje je večeras na Velikoj sceni "Ljuba Tadić" Jugoslovenskog dramskog pozorišta. Foto N… »
"Mislio sam da je to iza mene" Dragan Mićanović u herojskoj komediji, a Anita Mančić stavila brkove: Pitala sam zašto ja?
Kurir 19.03.2024
Herojska komedija "Sirano" u režiji Gorčina Stojanovića premijerno će biti izvedena u utorak na velikoj sceni Jugoslovenskog dramskog pozorišta. Komad Edmona Rostana koji donosi priču o večitoj borbi između čovekove potrage za slobodom i ljubavlju važi… »
Da li moć isključuje i slobodu i ljubav: Dragan Mićanović večeras premijerno u JDP kao zaljubljeni poetični filozof Sirano…
Danas 19.03.2024
Na Velikoj sceni „Ljuba Tadić“ Jugoslovenskog dramskog pozorišta večeras će premijerno biti izvedeno najznačajnije delo neoromantičnog francuskog pesnika i dramatičara Edmona Rostana, „Sirano“, u režiji Gorčina Stojanovića, koji potpisuje i adaptaciju… »
Vesti dana »
Novi požar kod Sjenice van kontrole, na Stolovima i dalje borba, opasnost od vetra u Deliblatskoj peščari
Nedeljnik pre 42 minutajoš 14 povezanih
Nepal traži tehničku pomoć nakon poplava, šteta pet milijardi dolara
Politika pre 37 minutajoš 14 povezanih
(Video) Kiša dronova na jugu Rusije Buknuo požar, stanari evakuisani, među povređenima i deca
Blic pre 2 minutajoš 10 povezanih
Sunčano jutro zameniće oblaci, RHMZ objavio upozorenje na grmljavinske nepogode i olujni vetar
RTS pre 2 satajoš 10 povezanih