Povezane vesti
(Video)U Skupštini Srbije udaranje u klupe, pištaljke, zaletanje na predsedavajućeg
U centar 19.03.2024
Današnje zasedanje parlamenta na kojem se raspravlja o izboru za predsednika Narodne skupštine protiče u tenzičnoj atmosferi, a sam početak sednice je bio prekinut pošto su poslanici opozicije sa liste „Srbija protiv nasilja“ nezadovolji što nisu dobili… »
U Skupštini Srbije udaranje u klupe, pištaljke, zaletanje na predsedavajućeg
IndeksOnline 19.03.2024
BEOGRAD – Današnje zasedanje parlamenta na kojem se raspravlja o izboru za predsednika Narodne skupštine protiče u tenzičnoj atmosferi, a sam početak sednice je bio prekinut pošto su poslanici opozicije sa liste “Srbija protiv nasilja” nezadovolji što… »
U Skupštini Srbije udaranje u klupe, pištaljke, zaletanje na predsedavajućeg
RTK 19.03.2024
Današnje zasedanje parlamenta na kojem se raspravlja o izboru za predsednika Narodne skupštine protiče u tenzičnoj atmosferi, a sam početak sednice je bio prekinut pošto su poslanici opozicije sa liste „Srbija protiv nasilja“ nezadovolji što nisu dobili… »
Nastavljen rad parlamenta nakon kraćeg prekida zbog ponašanja opozicije
U centar 19.03.2024
Sednica Skupštine Srbije na kojoj se raspravlja o izboru predsednice parlamenta nastavljena je posle kraćeg zastoja koji je nastao nakon što je opozicija ustala sa svojih mesta i prišla predsedavajućem tražeći reč zbog povrede poslanika. Iako je sednica… »
Vesti dana »

Ekstremni toplotni talas i vremenska prognoza u Srbiji od 10. do 17. avgusta 2025
Naslovi.ai pre 38 minutajoš 32 povezane

Susret Trumpa i Putina uznemirio Evropu, traže se razgovori
Bloomberg Adria pre 14 minutajoš 35 povezanih

Upis na Beogradski univerzitet: Smanjen broj upisanih, prazna mesta na nastavničkim smerovima
Serbian News Media pre 43 minutajoš 18 povezanih

Krvavi napad na medije: Izrael ubio pet novinara Al Džazire u Gazi
Nova pre 54 minutajoš 14 povezanih