Povezane vesti
Famozno svetislav basara: Utisak partibrejkinga
Kurir 19.03.2024
Kad mi je moj referent za „Utisak nedelje“ dojavio da će u „Utisku“ gostovati, sleva nadesno, Petar Janjatović, Filip Ejdus i Cane Kostić, nije mi bilo druge nego da u 8.25 odem u Rim, tj. na Novu S, namestim se pred televizor i pogledam… »
„Ne postoji nijedna muzička genijalnost kojom se može opravdati bahatost“: Sagovornici Danasa o Canetovom napuštanju…
Danas 18.03.2024
Tokom svog gostovanja u Utisku nedelje frontmen Partibrejkersa, muzičar i pesnik Zoran Kostić Cane napustio je emisiju bez objašnjenja. Sagovornici Danasa podeljenih su mišljenja, međutim, žao im je što Cane nije ostao do kraja emisije. Neposredno… »
Vesti dana »
Kraj praznika, ali ne i protesta u Srbiji: Kako dalje usled talasa nezadovoljstva
Insajder pre 5 satijoš 33 povezane
Ova majka je heroina Novog Sada! Stala ispred huligana da zaštiti sina u masovnoj tuči: Nakon onog što im je rekla razbežali se sa sve palicama (video)
Kurir pre 35 minutajoš 34 povezane
Šolc u vezi sa Trampom: Sve zemlje moraju poštovati princip nepovredivosti granica
Novi magazin pre 53 minutajoš 24 povezane
„Malo bolje znamo ko i kako radi“: Vazduhoplovna akademija buni se zbog smene direktora
N1 Info pre 47 minutajoš 22 povezane
Apelacioni sud vraća predmet Gorana Vesića za određivanje pritvora na ponovno odlučivanje
Insajder pre 4 satijoš 21 povezana